DOUĂ SURORI DE NOTA 10, PREMIATE PENTRU PERFORMANȚĂ ÎN EDUCAȚIE

Distribuie pe:

Sfrijan Penciu Ana și Sfrijan Penciu Ilinca, două eleve sighișorene, de nota 10, au fost premiate de către primarul municipiului Ovidiu-Dumitru Mălăcrăvean.

La examenul de Evaluare Națională, de anul acesta, Ana a obținut nota 10, aceeași performanță fiind atinsă și de sora sa, în urmă cu doi ani. Și pe parcursul celor patru ani de studiu, cele două fete au dat dovadă de performanță, media de absolvire a acestora fiind maximă. Ambele surori au fost eleve ale Școlii Gimnaziale „Radu Popa".

„Felicitări celor două surori, părinților care le-au fost alături, cadrelor didactice care le-au pregătit. Am avut astăzi parte de un moment frumos, al întâlnirii cu cele două fete și părinții lor, într-o atmosferă destinsă, am putut discuta despre performanță, despre eforturi și așteptări, despre anii de școală. Le urez succes și le-am transmis să-și păstreze încrederea în forțele proprii. Educația reprezintă cea mai sigură investiție într-un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri, iar astfel de rezultate nu pot decât să ne bucure" primar, Ovidiu Dumitru Mălăncravean.

În semn de apreciere pentru dedicarea ce a stat la baza acestor rezultate, cele două surori de nota 10 au fost premiate de către municipalitate.

Lasă un comentariu