EA E CAMPIOANA MONDIALĂ CARE STĂ ÎN SALĂ 6 ORE PE ZI!

Distribuie pe:

Andreea Dragoman, componenta lotului național de tenis de masă, este pasionată de fitness și merge zilnic la sală. Tenisul de masă și fitness-ul se împacă de minune! Cel puțin în cazul Andreei Dragoman, campioana mondială la juniori în proba de dublu. Tânara sportivă (19 ani) nu concepe viața fără orele la sală și cele două antrenamente pe zi la tenis de masă. „Îmi place foarte mult, nu pot să stau o zi fără să nu fac sport. Am un preparator fizic care se ocupă de mine și cam asta fac, sport toată ziua", a declarat

Andreea Dragoman, campioană mondială de juniori, componentă a lotului național feminin de tenis de masă. Ea spune că, în timpul Stării de Urgență din perioada Pandemiei, i-a fost cel mai dificil să stea în casă, dar nu a renunțat la pregătire. „Mi-a fost foarte greu, având în vedere că eram obișnuită să fac toată ziua sport, în fiecare zi. Făceam antrenamente, făceam și cu lotul, aveam antrenamente de la preparatorul nostru fizic și primeam antrenamente și de la preparatorul meu de la sala de fitness", a completat Andreea Dragoman.

 

REVENIRE DE TOP LA FCSB!

FCSB se confruntă cu probleme la nivelul fundașilor centrali, care nu sunt pe placul lui Gigi Becali (62 de ani), însă patronul roș-albaștrilor e convins că Dragoș Nedelcu (23 de ani) va rezolva dificultățile din centrul defensivei atunci când va reveni după accidentarea gravă suferită în derby-ul cu CFR Cluj, din Gruia, pierdut cu 0-1. Gigi Becali a fost tare nemulțumit de prestațiile fundașilor săi centrali, care nu-l satisfac din punct de vedere sportiv, deși a schimbat o mulțime de apărători în ultimul timp. Becali nu găsește, încă, omul potrivit, dar are încredere că Dragoș Nedelcu va fi cel care va reuși să ducă centrul apărării la un alt nivel de performanță atunci când va reveni pe gazon. În conferința de presă în care l-a prezentat pe Sergiu Buș (27 de ani) și a anunțat că Toni Petrea și Thomas Neubert vor face cuplu pentru revitalizarea FCSB, Gigi Becali a vorbit și despre probleme din centrul apărării, moment în care și-a exprimat încrederea că Nedelcu va fi omul potrivit. „Busquets" Nedelcu e accidentat în prezent și va reveni din iarnă, după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucișate. „Avem nevoie de fundași centrali. Chiar doi. Dar, bine, din iarnă vine Nedelcu și cred că va fi un bun fundaș central", a spus Gigi Becali, în cadrul conferinței de presă organizate la palatul din Aleea Alexandru. Dragoș Nedelcu a mai jucat fundaș central la FCSB, dar nu a dat satisfacția pe care Becali are încredere că o va da după ce se va reface din punct de vedere medical. În prezent, Dragoș Nedelcu e accidentat, după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și a fost operat. Fostul fotbalist de la Viitorul se află în plină recuperare, care va dura șase luni. Nedelcu va reveni pe gazon abia în iarnă, atunci când Gigi Becali îl așteaptă să rezolve problemele din apărare. 15 meciuri, un gol și o pasă de gol a strâns Dragoș Nedelcu în acest sezon la FCSB, în toate competițiile. 2022 este anul în care expiră actualul contract dintre Nedelcu și FCSB. 1,2 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului care va fi reprofilat, potrivit transfermarkt.com. FCSB l-a transferat pe Dragoș Nedelcu de la Viitorul, în vara lui 2017, pentru aproximativ 2,5 milioane de euro. De atunci, Nedelcu a strâns 70 de meciuri și a marcat de două ori, având în cont și două pase decisive.

 

VESTE PROASTĂ PENTRU FEDERER!

Turneul de la Basel, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 24 octombrie - 10 noiembrie, a fost anulat, au anunțat organizatorii. „ATP a aprobat oficial cererea noastră de anulare, după ce noi am decis că ar fi iresponsabil și imposibil să organizăm turneul din cauza incertitudinilor sanitare, sociale și economice", au anunțat organizatorii. Următoarea ediție a turneului va avea loc în perioada 23-31 octombrie 2021. Ediția din acest an ar fi fost a 50-a a turneului câștigat de 10 ori de Roger Federer.

 

TRANSFER DE SENZAȚIE PENTRU UN FOTBALIST ROMÂN DE FUTSAL

Internaționalul român de origine braziliană Felipe Pinto Viana de Oliveira, alias Felipe Mancha, va evolua din sezonul viitor la echipa spaniolă Jaén FS, una dintre forțele futsalului spaniol. Felipe Mancha, 27 de ani, s-a remarcat în Liga I, la Informatica Timișoara, iar în urmă cu trei ani a primit cetățenia română. După două experiențe în Italia, la Napoli și Feldi Eboli, Felipe face un pas înainte în cariera sa. Jaén Fútbol Sala, cunoscută și sub titulatura de Jaén Paraíso Interior, este o echipă profesionistă de futsal, înființată în 1987. Semifinalistă a playoff-ului primei ligi spaniole de futsal, două sezoane consecutiv, 2017-2018 și 2018-2019, Jaén FS a pierdut în acest an, în sferturile de finală, în fața viitoarei campioane Inter Movistar. „Jaén Paraíso Interior FS este un club minunat, care luptă întotdeauna pentru trofee și are cei mai pasionați fani din Spania. Voi lupta din greu pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor. Nu îi cunosc pe ceilalți jucători brazilieni din echipă, dar știu că sunt jucători grozavi și va fi o plăcere să joc alături de ei, ca în cazul tuturor jucătorilor de la Jaén. Sunt la prima experiență în Spania. Este cea mai bună ligă din lume, unde cei mai buni jucători vor să joace", a declarat internaționalul român Felipe Oliveira pentru site-ul oficial al clubului Jaén FS.

 

CURSELE DIN CAMPIONATUL MONDIAL DE MOTOCICLISM VITEZĂ SE REIAU ÎN ACEST WEEKEND!

Campionatul Mondial de motociclism viteză (MotoGP) debutează în acest weekend, cu Marele Premiu al Spaniei, de la Jerez. Pilotul italian Andrea Dovizioso (Ducati) a declarat că se simte „destul de bine" după operația la claviculă, după ce a suferit o căzătură în timpul unei competiții de motocros în luna iunie. „În sfârșit a sosit momentul pe care îl așteptau, de câteva luni, toți piloții, campionatul mondial se reia și asta e o mare știre pentru noi, toți. După operația pe claviculă am muncit foarte mult pentru a mă pregăti cât mai bine înainte de cursa de la Jerez, mă simt destul de bine, am sentimente pozitive, dar până nu urc pe un Ducati nu voi ști exact unde sunt", a declarat Dovozioso, într-un comunicat al echipei italiene.

 

ANUNȚ DE ULTIM MOMENT DESPRE GRIGOR DIMITROV

Tenismenul Grigor Dimitrov a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai este purtător al virsului Sars-CoV-2. „Tocmai am primit vestea excelentă de la medicul din Monaco, că sunt negativ pentru Covid-19. Vă mulțumesc pentru toată susținerea din aceste ultime săptămâni, în timpul carantinei mele. Sunt nerăbdător să mă întorc la antrenamente cât mai curând, astfel încât să fiu pregătit pentru turneele americane pe hard", a scris Dimitrov, pe Instagram. În urmă cu trei săptămâni, Dimitrov a fost primul participant la turneul Adria Tour, inițiat de numărul 1 mondial, Novak Djokovici, care anunța că a contractat coronavirusul. Ulterior, Borna Ciorici, Viktor Troicki și Djokovic, însuși, au avut rezultate pozitive. Dimitrov a fost acuzat de tatăl lui Djokovici că el a adus coronavirsul la Adria Tour. „De ce s-a întâmplat? Pentru că omul (n.r. - Dimitrov) a venit probabil bolnav de cine știe unde. Nu s-a testat acolo, s-a testat în altă parte... Nu cred că este corect. Bine, ce să faci... El a adus mari prejudicii Croației și nouă, ca familie, dar și Serbiei", a declarat Srdjan Djokovici. Managerul tenismenului bulgar, Georgi Stoimenov, a reacționat, subliniind că Dimitrov a respectat cu strictețe toate regulile impuse. „După trei luni de izolare totală, Grigor a mers direct la Belgrad. Nici la Belgrad și nici la Zadar nu i s-a propus sau impus să facă vreun test. Organizatorii evenimentelor sunt singurii care au responsabilitatea protocolului sanitar și a regulilor ce trebuie urmate. Grigor a respectat toate regulile impuse de organizatori și măsurile existente, la trecerea frontierei între Bulgaria, Serbia și Croația", a spus Georgi Stoimenov.

 

ANDREA DOVIZIOSO REVINE ÎN SPECTACOLUL DIN MOTO GP

În vârstă de 34 ani, Andrea Dovizioso concurează pentru Ducati din 2013. În ultimele trei sezoane, el a fost vicecampion mondial în Moto GP, fiind devansat doar de spaniolul Marc Marquez (Honda). „Va trebui să ne adaptăm la căldura Jerezului și la un program atât de scurt și intens, va fi mai important ca niciodată să fim constanți și să facem cât mai puține greșeli, dar, în orice caz, să revăd din nou echipa și să fiu capabil să concurez este ceea ce îmi doresc cel mai mult acum", a adăugat Dovizioso. Timp de două sezoane, cursele din Motomondialul de viteză pot fi urmărite pe canalele Digi Sport.

 

Lasă un comentariu