MINI TARGET PENTRU TOATE PĂTURILE SOCIALE

Distribuie pe:

- Interlocutor Kacso Kiss Levente, administrator al S.C. MINI TARGET S.R.L. Sângeorgiu de Mureș -

- Din ce an datează S.C. MINI TARGET S.R.L. Sângeorgiu de Mureș?

- S.C. MINI TARGET S.R.L. a fost înființată în anul 1997, am crescut împreună cu afacerea, până în urmă cu trei ani administratori au fost părinții mei.

- Cărui fapt se datorează inițiativa axată pe comercializarea de produse alimentare și de uz casnic?

- În perioada aceea, în zona noastră (partea de jos a comunei) nu existau alte magazine profilate pe vânzarea produselor alimentare și de uz casnic, din acest motiv am optat pentru această variantă.

- În Sângeorgiu de Mureș există mai multe marketuri similare. În ce măsură afectează vânzările concurența acestora?

- În decursul anilor, au fost înființate și alte marketuri în zona noastră, dar am încercat să fim pe placul clienților cu marfă proaspătă și diversificată, cu prețuri mici și promoții săptămânale. Datorită acestei strategii nu am fost influențați de concurența acestora.

- Datorită conjuncturii actuale au fost fluctuații cu aprovizionarea?

- Am avut și noi dificultăți, e dificil să explici clienților să respecte măsurile în vigoare și respectul față de ceilalți clienți, aceste cerințe au necesitat timp și energie din partea noastră. Referitor la latura aprovizionării, am avut și dificultăți pentru că unele magazine au fost închise și nu mai livrau marfă, iar la hipermarketuri au fost rânduri foarte mari, în plus și furnizorii au majorat prețurile la majoritatea produselor.

- În anii următori aveți în vedere diversificarea gamei cu produse noi?

- Suntem atenți la cererea clienților și încercăm să diversificăm cât mai mult gama de produse noi care apar, astfel de strategie este esențială pentru bunul mers al afacerii noastre.

Lasă un comentariu