DRAGII MEI, SUNT THEODORA BENEDEK ȘI CANDIDEZ PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Sunt medic și conduc Clinica de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență Târgu-Mureș.

A venit momentul să fac un pas pentru comunitatea căreia îi aparțin. Fiecare pacient este universul care mi-a motivat cariera și am în minte fiecare suferință pe care am încercat să o alin și fiecare zâmbet de recunoștință. Grație profesionalismului echipei pe care am format-o, pacienții mei rămân pe mâini bune. La Primărie, îmi voi pune energia, timpul, pasiunea și priceperea pentru a face bine un organism întreg, care este Târgu-Mureșul. Orașul nostru are nevoie de un tratament serios, aplicat de oameni care știu să facă asta. Expertiza în management din sectoarele public și privat, dar și cea de 11 ani în instituțiile europene, mi-au arătat exact ce și cum trebuie făcut.

De ce m-am decis să candidez? Pentru că am reușit să ajung la un nivel profesional care mă obligă să fac mai mult și să nu-i dezamăgesc pe cei care cred în mine și care așteaptă schimbarea. Pentru că știu cum trebuie accesați banii europeni, după ce am evaluat la Bruxelles, ca expert al Comisiei Europene, proiecte de sute de milioane de euro. Pentru că am adus în Târgu-Mureș milioane de euro, tot prin proiecte europene și știu cum trebuie utilizată această resursă pentru dezvoltarea orașului într-un mediu modern, curat și eficient.

Nu am interese materiale ascunse. Pentru că în munca de zeci de ani am făcut suficiente economii, care să îmi asigure un trai decent. Nu am furat niciodată. Nu știu să fur! Până la alegeri, mă veți cunoaște mai bine și vă voi demonstra că nu pot fi condusă de nimeni, în afara propriei mele conștiințe și că nu voi fi continuatoarea vreunei găști, pentru că nu am nicio datorie față de nimeni. Și când nu ești șantajabil, gândești liber.

Am primit cu onoare nominalizarea pentru această candidatură, din partea Partidului Național Liberal. Sunt un om serios și nu mă pot regăsi decât într-un partid serios, care vă asigur că va ajuta Târgu-Mureșul mai mult decât a făcut-o vreo altă guvernare, vreme de 30 de ani. Știu cum se deschid ușile și cum să fac Târgu-Mureșul respectat. Acest lucru se poate realiza doar într-un partid puternic.

Dar voi fi primarul care le va propune și colegilor din viitorul Consiliu local să lăsăm hainele politice la ușa Primăriei și să conducem orașul în civil.

Voi fi sinceră cu dumneavoastră și voi răspunde oricărei întrebări.

Nu vă promit nimic. Dar vă garantez două lucruri: că Târgu-Mureșul va fi acasă pentru fiecare și că proiectele mele nu vor fi secvențe din filme SF. Dau rar nota 10 și doar pe merit. Pe mine mă evaluez cel mai dur. Așa că, aveți încredere! Sunt un om responsabil, mamă a trei copii, medic și profesor universitar, cu o carieră prestigioasă. Nu vorbesc și nu fac prostii! Și nu mint.

Adun laolaltă și fac echipă cu oameni diferiți. Indiferent de etnie sau de partid.

Sunt mândră că mă pricep la asta.

Vă asigur că nu plec departe și că este doar o despărțire temporară de medicină.

Voi face mai departe bine PENTRU OAMENI.

Altceva nu știu să fac.

Să fiți voioși și sănătoși. Ne vedem curând, pe toate străzile, din toate cartierele.

 

 

Lasă un comentariu