LUNGIMEA DEGETELOR ȘI PERSONALITATEA

Distribuie pe:

Potrivit unui studiu recent realizat de cerce- tătorii britanici de la Universitatea Northumbria, lungimea degetului inelar poate fi influențată de nivelul de testosteron (hormonul masculin) la care fătul a fost expus în timpul sarcinii. Mai târziu, acest lucru influențează comportamentul adultului.

“Expunerea la un nivel ridicat de testosteron în timpul sarcinii are efecte permanente asupra comportamentului adulților. Spre exemplu, degetele de la mâini pot spune mai multe decât ne-am imaginat despre personalitatea noastră.

Testul se referă la lungimea degetelor inelar și arătător, iar diferența dintre ele spune lucruri fascinante despre personalitatea oamenilor. Trebuie doar să țineți mâna stângă întinsă, cu degetele lipite și să comparați cu imaginea de mai sus, observând dacă arătătorul este mai lung decât inelarul, dacă inelarul este mai lung decât arătătorul sau dacă cele două degete au aceeași lungime”, explică oamenii de știință britanici, citați de descopera.ro, aceștia prezentând, totodată, principalele trăsături de personalitate.

Poziția A - Dacă te regăsești în poziția A, iar inelarul este mai lung decât degetul arătător, înseamnă că ești o persoană fermecătoare. Cei din jur te găsesc foarte atractiv, iar ție îți place la nebunie să flirtezi. Ai multă încredere în tine, de aceea îți asumi și multe riscuri, uneori mai multe decât ar trebui.

Unii ar putea crede că ai un comportament ușor agresiv, dar așa poți obține tot ceea ce îți dorești în viață. De asemenea, ai tendința de a avea mulți parteneri de-a lungul vieții și tinzi chiar să nu fii o persoană fidelă într-o relație.

Poziția B - Dacă degetele tale se încadrează la poziția B, adică arătătorul este mai lung decât inelarul, ești un lider înnăscut. Ai mereu inițiativă și acționezi rapid în situații delicate sau dificile, impunându-te în fața altor persoane, pe care le coordonezi foarte bine.

Ești calm, încrezător și ai mereu răspunsurile potrivite. Pragmatismul te definește complet și îți atingi aproape întotdeauna scopurile.

Poziția C - Dacă mâna ta arată ca în poziția C, adică inelarul și indexul (arătătorul) au aceeași lungime, înseamnă că ești un foarte bun comunicator. Oamenii îți sorb cuvintele și au foarte mare încredere în tine.

Cei din jur tind să îți împărtășească secretele lor chiar dacă nu te cunosc prea bine, iar asta pentru că se simt în siguranță în preajma ta. Ești o persoană caldă, pacifistă, plină de compasiune și îți place să îi ajuți pe cei aflați în nevoie.

Lasă un comentariu