TREI ANGAJAȚI AI PRIMĂRIEI REGHIN, TESTAȚI POZITIV LA COVID-19

Distribuie pe:

Săptămâna trecută, viceprimarul municipiului Reghin, Mark Endre, și un polițist local au fost confirmați pozitiv la testul COVID-19. DSP Mureș a efectuat ancheta epidemiologică, instituția fiind închisă și dezinfectată. Sâmbătă, 24 iulie, primarul municipiului, Maria Precup, a anunțat că o a treia persoană din cadrul primăriei a fost testată pozitiv: “În această seară au ajuns toate rezultatele colegilor mei. Din păcate, mai avem un caz confirmat în cadrul primăriei. Și cum colega noastră a avut contact la sfârșitul acesta de săptămână cu mai mulți colegi, va trebui ca la o perioadă de 6-7 zile să refacem testarea pentru a fi siguri că nimeni nu a fost infectat”.

Pentru a reduce pe cât posibil pericolul de contaminare, programul cu publicul al Primăriei Municipiului Reghin va rămâne același și pe parcursul acestei săptămâni, respectiv, telefonic sau prin e-mail.

“La acest moment, colega găsită pozitiv este internată în spital, cu o stare de sănătate generală bună. La fel și dl viceprimar, și celălalt coleg al nostru internat. Starea lor merge spre bine. Avem în carantină 7 colegi (inclusiv eu), ca măsură de prevenție dată de DSP, pentru că am fost toți pe lista de prim-contacți ai lui Mark Endre. Toți avem rezultatul negativ, dar respectăm legislația și stăm în carantină până spre sfârșitul săptămânii viitoare. Vom reveni cu informații pe măsură ce le vom avea”, explică primarul municipiului, mulțumind, totodată, celor care le-au transmis mesaje de susținere și încurajare. (I.S.)

 

Lasă un comentariu