HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2020

Distribuie pe:

Zilele lungi și temperaturile ridicate, frecvente în luna august, afectează pe toată lumea - afirmă astrologica.ro, iar concentrarea și munca vor fi destul de dificile.

Comportamentul nostru va fi prompt și, prin urmare, ni se recomandă să fim atenți, să nu luăm decizii pripite. Astrele nu vor fi într-o poziție stabilă și chiar și cea mai mică greșeală poate avea consecințe grave.

Dar, iată ce ne rezervă horoscopul lunii august 2020, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Luna august nu vine cu evenimente speciale pentru tine pe plan sentimenatal. Te bucuri de stabilitate și nu ai vrea să părăsești zona de confort, chiar dacă uneori devine plictisitor. Atât tu, cât și partenerul lucrați la capitolul siguranță, amândoi asumându-vă resposabilități, preventiv. Dacă vă gândiți la un copil, e bine ca înainte să testezi cum e să te afli în această postură.

Se anunță o lună bună pentru tine, pe plan financiar, mai bună chiar decât ai fi sperat. E rost de afaceri importante și contracte sau investiții cu mari șanse de succes. Dacă ai grijă să te înconjori de persoane de la care ai ce învăța, cel mai probabil ți se va oferi o oportunitate de nerefuzat în viitorul apropiat.

Vei acorda mai multă atenție sănătății, în luna august, pentru că vei întâmpina probleme de neignorat. E posibil ca o afecțiune mai veche să reapară și să îți dea mari bătai de cap. Nu ezita să mergi la doctor, de la primele semnale de alarmă pe care ți le transmite organismul.

Taur - Luna august te găsește mult mai îndrăzneț decât de obicei, mai ales din punct de vedere amoros. Lași romantismul deoparte și te pregătești să faci ravagii în jurul tău, fie că ești singur sau ai un partener stabil. Îți place să flirtezi și să trăiești clipa, însă această schimbare nu este tocmai bună pentru situația în care te afli.

Latura financiară este destul de sensibilă în această lună, așa că doar cu puțin noroc poți câștiga mai mult. Nu este o situație dramatică și nu e cazul să te plângi că nu îți ies planurile așa cum ți-ai dori. Din nefericire, nimic nu depinde de tine, așa că trebuie să aștepți la cheremul altora.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă ai grijă să te ferești de razele puternice ale soarelui, cât poți de mult. Îți cunoști sensibilitățile și ai face bine să fii precaut.

Gemeni - Nu vei avea parte de o perioadă prea liniștită pe plan sentimental, însă nici nu se poate spune că vei întâmpina probleme grave. Unele piedici vor apărea fără să depindă nimic de tine, de aceea trebuie să înveți să te adaptezi și să rezolvi cum poți situația. Ești atașat de partenerul tău, însă nu trebuie să rămâi legat de el doar din obișnuință.

Chiar dacă situația financiară nu va suferi modificări în această lună, se anunță vești bune în viitorul apropiat. Dacă ești implicat în afaceri și proiecte în care crezi, mai devreme sau mai târziu vei scoate ceva bun din asta. Sunt favorizate investițiile de orice fel, atât timp cât te lași ghidat de o persoană cu multă experiență în domeniu.

Vei avea parte de o lună liniștită din punct al sănătății, însă doar dacă ai grijă de tine. Unele probleme mai vechi ar putea să reapară dacă renunți la tratament sau la rutina pe care ți-a impus-o medicul. Încearcă să acționezi de fiecare dată cu calm, pentru că panica îți va crea mai multe greutăți.

Rac - Nu ești deloc mulțumit de viața ta amoroasă și luna aceasta e perfectă pentru o confruntare între tine și partener. Există multe probleme serioase care nu au dispărut, deși ați încercat de numeroase ori, de aceea trebuie să luați o decizie. Spune-i partenerului tot ce ai pe suflet și dacă nu este dispus la compromisuri, fugi cât te țin picioarele.

Se vor produce schimbări neașteptate pentru tine, pe plan financiar, însă acestea pot fi atât bune, cât și rele, în egală măsură. Totul depinde doar de tine, mai ales dacă pui suflet în ceea ce faci și îmbini utilul cu plăcutul. Dacă nu crezi în proiectele în care ești implicat, nu ai nicio șansă de succes.

Dacă ai probleme cu greutatea și ai decis să ții o cură de slăbire strictă, luna aceasta vei simți primele efecte adverse. Înfometarea nu este o soluție și vei vedea pe propria piele acest lucru. Nu este de joacă, așa că optează mai bine pentru sport și o dietă echilibrată.

Leu - Vei avea parte de o lună amăgitoare, când îți va fi extrem de bine, când te vei simți complet nefericit. Concluzia pe care o vei trage va fi că trebuie să te lași mai mult purtat de vânt, însă fără să îți pierzi convingerile sau demnitatea. Dacă ești angajat într-o relație serioasă, vei avea parte de momente romantice și senzuale, dar și de tensiuni din cauza banilor.

August este o lună hotărâtoare pentru situația ta financiară, de aceea se recomandă prudență sporită. Dacă e nevoie să semnezi documente importante sau să iei decizii serioase cu privire la afaceri, nu ezita să ceri sfatul unei persoane în care ai încredere. Este de preferat să amâni orice tranzacție pentru perioada imediat următoare.

Riscul de accidentări va fi mare în această lună, așa că ai face bine să te ferești de toate activitățile periculoase. Dacă ai familie și copii, ar trebui să îți iasă din cap distracțiile impulsive. Fii responsabil și gândește-te la cei din jur, dacă nu o faci pentru tine.

Fecioară - Luna august va fi una liniștită pe plan sentimental, cu unele mici excepții de natură exterioară. E posibil ca între tine și partener să existe tensiuni din cauza unor persoane care se implică în treburile voastre personale. Nu este deloc important, însă doar atunci când vă veți da seama de asta, veți fi capabili de o explozie de sentimente unice.

Există șansa ca în această lună să apară oportunități grozave de a-ți îmbunătăți situația materială. Poate fi vorba despre cadouri sau măriri de salariu, însă oricare dintre aceste situații îți vor schimba viața în mai bine. Nimic nu stă în calea ta, atât timp cât știi ce vrei și nu te abați de la planul pe care ți l-ai făcut.

Te lași purtat de val în această lună și nu ești deloc preocupat de alimentație sau de sport. Chiar dacă efectele acestor excese nu se vor vedea acum, cu siguranță că ele există. Îmbină utilul cu plăcutul și optează pentru activități fizice mai dese.

Balanță - Luna august nu va fi prea liniștită pentru tine pe plan sentimental. Vei fi nevoit să faci sacrificii și compromisuri, pentru ca lucrurile să meargă cât de cât bine între tine și partener. Încearcă să comunici mai mult și fără nervi cu acesta, pentru a putea ajunge la un numitor comun. Cu cât petreceți mai mult timp împreună, cu atât relația voastră se va îmbunătăți.

Nu se anunță vreo creștere a bugetului tău, așa că tot ce trebuie să faci în această lună este să te pui pe economii. Chiar dacă ești tentat să pui plăcerea pe primul plan, un eveniment imprevizibil îți va deschide ochii și te va maturiza forțat. Fă-ți o rezervă pentru zile negre, pentru că distracția ta s-a cam încheiat.

Deși nu muncești mult și nici nu ai alte activități solicitante, organismul tău este din ce în ce mai obosit. Încearcă să îți faci unele investigații de rutină și vezi dacă este ceva în neregulă cu sănătatea ta. Din păcate, nici cu psihicul nu stai foarte bine.

Scorpion - Nu se poate o lună mai bună pe plan amoros. O vacanță planificată din timp te poate apropia de partener. Dacă ești singur, ai toate șansele să întâlnești pe cineva prin intermediul unor persoane de încredere.

În această perioadă, neplăcerile legate de bani se înmulțesc pe zi ce trece. E posibil să nu îți poți plăti o rată importantă, lucru care va aduce după sine mai multe probleme decât ți-ai fi imaginat. Încearcă să faci un împrumut urgent pentru a-ți achita datoriile la stat.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate, decât dacă știi că suferi deja de unele afecțiuni. Există riscul ca ele să se înrăutățească și asta îți va pune moralul la pământ. Ascultă de sfatul unei persoane dragi și fă tot ce îți stă în puteri pentru a te vindeca.

Săgetător - Viața ta sentimentală va fi în centrul atenției în această lună și ești tot mai preocupat de evoluția relației tale. Ai șansa să îți găsești marea dragoste acolo unde te aștepți mai puțin, însă nu trebuie să îți faci speranțe deșarte dacă te afli în stadiu incipient. Naivitatea îți poate fi taxată.

Financiar, luna august va fi înfloritoare pentru tine, iar banii nu vor întârzia să apară. Te bucuri de un statut special în mediul profesional și nu va mai dura mult până ce vei fi avansat și, implicit, îți va fi mărit salariul.

E posibil ca din cauza stresului și oboselii acumulate, organismul tău să se resimtă la finalul acestei luni. Meriți o pauză, așa că pleacă într-o vacanță, cât de scurtă ar fi ea. Nu trage de tine inutil, pentru că doar dacă îți reîncarci bateriile vei fi bine.

Capricorn - E nevoie de multe sacrificii pentru a putea să duci o viață liniștită alături de partenerul tău. Deși ești adeptul plăcerilor de moment, acum trebuie să devii mai responsabil. Viața te supune unui test care te va slei de puteri, însă vei reuși să îl promovezi cu bine.

Nu se vor produce mari schimbări financiare în această lună, de aceea nu ar strica să faci câteva economii. Sunt favorizate cursuri sau experiențe de aprofundare a cunoștințelor, pentru că îți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Nu oferi bani cu împrumut! Există riscul să nu îi mai recuperezi.

Problemele de sănătate cu care te vei confrunta, nu vor fi deloc simple, de aceea vei fi nevoit să renunți la multe dintre planurile pe care ți le-ai făcut. Fie că știi că suferi de anumite afecțiuni sau că e vorba de unele care apar acum, trebuie să le acorzi o atenție deosebită.

Vărsător - Persoana iubită va fi în centrul atenției în această perioadă și vei reuși să îi oferi ceea ce îți cere de mult timp. Este important să petreceți cât mai mult timp împreună, însă având grijă să nu vă plictisiți unul cu celălalt. Dacă ești singur, șarmul tău personal atrage ca un magnet.

Încearcă să nu te joci cu banii pe care îi ai, pentru că poți rămâne fără ei, cât ai zice pește. Este o lună în care prudența ar trebui să fie cuvântul cheie, dar și perioada în care să îți dai seama când să te oprești. Atât timp cât ai ajuns unde ți-ai propus, e cazul să iei o pauză și să te bucuri de ce ai agonisit.

Ești plin de optimism în această perioadă, însă elanul de a face cât mai multe lucruri te va extenua la un moment dat. Încearcă să îți păstrezi energie și pentru familie sau prieteni. Doar succesul profesional nu îți aduce fericire.

Pești - Ai nevoie de afecțiune mai mult decât oricând luna aceasta și vei face tot posibilul să stai lângă o persoană care îți poate oferi acest lucru. Dacă ești angajat într-o relație serioasă, nu vor fi excluse mici tensiuni între tine și partener.

Luna august este riscantă pentru tine din punct de vedere financiar și tot ce se va întâmpla este pe deplin provocat de tine. Schimbă-ți locul de muncă, doar dacă ești convins că vrei acest lucru și doar dacă te-ai informat că vei pleca la mai bine, nu la mai rău. Orice mică greșeală pe care o vei face se va simți la buzunar.

Trebuie să eviți excesele de orice fel și, dacă ai timpul necesar, să mergi la medic pentru un control de rutină. Acordă atenție sănătății și axează-te pe prevenție. (L.P.)

Lasă un comentariu