NUMĂRUL CĂSNICIEI ȘI VIITORUL FAMILIEI

Distribuie pe:

Numerologii susțin că cele mai importante evenimente din viața noastră, precum data nașterii sau data nunții, captează vibrațiile și energia numerelor mistice. Fiecare dintre ele are o semnificație aparte și poate dezvălui taine ascunse în viitor.

Potrivit acestor specialiști, citați de astrologica.ro, pentru a afla numărul care ne reprezintă, trebuie să punem pe hârtie data nunții noastre și să adunăm cifră cu cifră. Rezultatul poate fi format din 2 sau 3 cifre, pe care trebuie să le adunăm din nou pentru a obține un singur număr, de la 1 la 9.

De exemplu, dacă ne-am căsătorit pe 25 august 1982, trebuie să adunăm 2+5+8+1+9+8+2 = 35, 3+5 = 8. Ca atare, numărul căsniciei este 8.

Iată, ce ne dezvăluie despre viitorul familiei, numărul căsniciei fiecăruia dintre noi.

Numărul căsniciei 1 - Este asociat cu Soarele, cu lumina, căldura, emoțiile și dragostea pasională. O căsătorie încheiată sub influența numărului 1 arată că există afecțiune și armonie în cuplu, iar cei doi miri au avut sau au o poveste de dragoste deosebită. Vă completați unul pe altul, sunteți flexibili și înțelegători, trăsături vitale pentru a păstra echilibrul dintre voi doi pentru totdeauna.

Când ați luat decizia de a vă căsători, erați amândoi maturi și responsabili și știați că traiul în doi presupune multe compromisuri, dar și multe beneficii și momente frumoase.

Numărul căsniciei 2 - De multe ori, în numerologie, numărul 2 este asociat cu Venus, astrul emoțiilor puternice, al pasiunii, al aventurii și al nesăbuinței. Se mai spune că numărul 2 este numărul îndrăgostiților care fug în lume, departe de părinții sau de rudele care încearcă să îi despartă.

Este posibil ca voi doi să nu aveți maturitatea emoțională necesară pentru a forma cu adevărat o familie. Aveți nevoie de siguranță materială și de liniște pentru a vă putea păstra pasiunea. Dar, dacă dragostea voastră este cu adevărat puternică, în pofida tuturor celor care cred că nu vă potriviți, veți reuși să rămâneți împreună.

Numărul căsniciei 3 - Ziua căsniciei protejată de numărul 3 primește influențele benefice ale lui Jupiter, astrul care veghează norocul, șansele, împlinirile și stabilitatea. Siguranța financiară este foarte importantă pentru mirii care s-au căsătorit sub influența numărului trei.

De obicei, ei insistă să aibă o nuntă elaborată și costisitoare și le cer părinților diverse sacrificii. Vor reuși să fie fericiți, dacă au aceleași obiective în viață, dacă sunt la fel de mult interesați amândoi de carieră, de bani și de situația lor materială. Numărul 3 mai arată că acești soți vor avea mai mulți copii.

Numărul căsniciei 4 - Acest număr se află sub influența lui Saturn și protejează de obicei unele dintre cele mai solide căsnicii. Mirii sunt capabili de sentimente mature și profunde și nu iau nicio decizie fără să se gândească la implicațiile ei pe termen lung.

Dacă sunteți amândoi atenți la detalii, minuțioși și grijulii, numărul 4 se potrivește perfect pentru ziua căsniciei voastre. Acest număr arată că veți avea o căsătorie solidă și că bunăstarea este protejată în familia voastră. Aveți planuri de viitor bine gândite și veți reuși să realizați aproape tot ceea ce vă propuneți în viață.

Numărul căsniciei 5 - Cel de-al cincilea număr este asociat cu Mercur și reprezintă comunicarea, energia și dinamismul. Mirii care au ales data de 5 sau o zi guvernată de acest număr au nevoie de multă libertate pentru a-și continua proiectele personale, pe lângă pasiunile și planurile pe care și le fac împreună.

Ei vor călători mult, împreună sau separat, și vor face multe schimbări în viața lor. Marea lor problemă este că nu vor fi capabili să facă prea multe compromisuri unul pentru celălalt, astfel că este posibil ca mariajul lor să nu reziste în timp.

Numărul căsniciei 6 - Cum numărul 6 se află sub influența lui Venus, căsnicia guvernată de el va începe cu o pasiune extraordinară, cu multe dovezi de dragoste și multă afecțiune. Dar pentru a se bucura toată viața de aceste daruri, cei doi soți trebuie să devină responsabili și să nu aștepte ca celălalt să facă mereu sacrificii.

Fiecare dintre ei trebuie să muncească mult pentru liniștea și prosperitatea familiei, lucruri fără de care nu vor reuși să rămână împreună. Iar marele secret este să învețe cum să evite certurile, cum să le aplaneze pentru a trece mai departe și pentru a găsi soluții la problemele lor.

Numărul căsniciei 7 - Uranus este astrul asociat în numerologie cu cifra 7, iar el simbolizează surprizele, încercările, accidentele și neprevăzutul. Poate fi o căsnicie interrasială sau între două persoane de religii diferite, care au prea puține lucruri în comun.

Schimbări bruște și evenimente neprevăzute marchează familiile care au avut nunta într-o zi guvernată de numărul 7, ceea ce nu înseamnă că trebuie să intrați în panică, deoarece căsnicia voastră poate fi frumoasă și cu multe evenimente memorabile, dar trebuie ca amândoi să învățați să dețineți controlul împreună.

Numărul căsniciei 8 - Este numărul lui Marte și este unul dintre cele cu adevărat favorabile unei legături pe termen lung, chiar pentru toată viața. Se spune că mirii care s-au căsătorit într-o zi guvernată de 8 sunt inseparabili, iar dragostea lor a înflorit chiar de la prima întâlnire. Relația intimă este un factor important în stabilitatea căsniciei, iar în intimitate niciunul nu trebuie să îl neglijeze pe celălalt.

Dacă păstrează pasiunea vie, căsnicia lor va fi protejată de toate necazurile. Pe de altă parte, numărul 8 anunță că unul dintre soți trebuie să își sacrifice cariera pentru a avea grijă de familie.

Numărul căsniciei 9 - Acest număr 9 este asociat cu Neptun, un astru al misterelor, tainelor și emoțiilor interioare puternice. Neptun poate aduce și pace, dar și furtună, depinde numai de voi să alegeți corect. Căsătoria voastră a fost posibilă abia după ce ați trecut peste numeroase obstacole, certuri și împăcări.

Nu este exclus să fi fugit de toți pentru a fi împreună și pentru a vă convinge că merită să vă căsătoriți. Mariajul vostru va rezista numai dacă sunteți loiali unul altuia și dacă vă acceptați defectele. De cele mai multe ori, apar disensiuni în această căsnicie, din cauza banilor, care mereu vi se strecoară printre degete.

Lasă un comentariu