DRUMUL FRUMOS AL DOCTORIȚEI

Distribuie pe:

Dar când a venit împlinirea vremii, Dumnezeu a trimis pe Fiul Său, născut din femeie, născut sub lege: În acest moment, când orașul Târgu-Mureș așteaptă să se nască din nou! Cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos sunt valabile și astăzi: „Trebuie să vă nașteți din nou". În aceste momente a apărut o ființă nouă în persoana frumoasei doamne doctor Theodora Mariana Nicoleta Benedek, candidat la Primăria Târgu-Mureș. Candidează cu o sinceritate nemaiîntâlnită la oameni, decât la Divinitate, cu o iubire necondiționată față de populația din orașul Târgu-Mureș. Vine cu o limbă superioară care se manifestă în univers, limba dragostei. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuiește, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată. Acum doar rămân aceste trei: credința, nădejdea și dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea. Aceste lucruri frumoase o caracterizează pe această frumoasă doamnă doctor Theodora Mariana Nicoleta. În afară de bogatele sale proiecte pentru târgumureșeni, vine în întâmpinarea fiecărui locuitor, pentru a mângâia, cu mâinile de medic, cu dragostea primită de la părinți, pe frumoasele doamne cu părul alb, cu minunatele cute apărute pe obraji, datorită trecerii anilor, pe bătrâneii în bastoane, să spună că le este recunoscătoare pentru ce au făcut pentru orașul Târgu-Mureș.

Pe tineri să-i încurajeze că bastonul marilor realizări se află în ranița fiecăruia. Vine cu rugămintea la organele de ordine să fie apărat fiecare locuitor. Așa cum Mântuitorul Iisus Hristos venea dacă era un singur om, tot așa, această frumoasă doamnă doctor Theodora Mariana Nicoleta, va avea grijă de fiecare locuitor al orașului. Biroul dânsei va fi deschis permanent. Ce ființă minunată. Fiecare dintre noi dorim din suflet să avem în fruntea orașului asemenea oameni. Viața este scurtă și trecătoare și avem nevoie de ființe ca doamna doctor Theodora Mariana Nicoleta Benedek, pentru a trece mai ușor peste aceste momente grele pentru fiecare dintre noi.

Consider că, dacă frumoasa doamnă doctor Theodora Mariana Nicoleta ar fi o lacrimă în ochii noștri, nu am plânge de teamă să nu o pierdem.

Cu considerație AUREL VÂGA

 

Lasă un comentariu