DORIN FLOREA, CANDIDAT INDEPENDENT LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN MUREȘ: “VOI CANDIDA PÂNĂ CÂND SE VA ÎNȚELEGE CĂ DE ȚARA ASTA NU-ȚI BAȚI JOC!”

Distribuie pe:

Marți, 4 august, în Cetatea Medievală din Târgu-Mureș, într-un cadru restrâns, cu respectarea restricțiilor impuse de actualul context pandemic, primarul municipiului, dr. Dorin Florea, și-a anunțat candidatura, în calitate de independent, la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, susținut fiind de Partidul Pro România.

Spiritul de competiție, “încăpățânarea” de a spune “ba da, se poate”, când alții l-au luat pe “nu” în brațe, dorința ca orașul să nu rămână “o redută a ambițiilor prostești”, dorința de a duce mai departe proiectele orașului și ale județului (drumul prin pădure, centura ocolitoare, amenajarea Pocloșului, necesitatea realizării zonei metropolitane etc.) sunt doar câteva din resorturile care îl determină pe actualul primar să-și dorească să continue activitatea în domeniul administrației publice locale, după o experiență de două decenii, timp în care, potrivit propriilor declarații, a avut de înfruntat: “interese de găști, amantlâcuri, ambiții prostești, blestemul mediocrității, încurajări ale separatismului pe criterii etnice, lipsă de cooperare cu Consiliul Județean”:

“După o analiză foarte serioasă și o chibzuință pe măsură, am luat decizia de a candida independent la președinția Consiliului Județean Mureș pentru că lucrurile merg foarte prost. Dacă vă uitați ce se întâmplă în țară, în Parlament, în ceea ce privește deciziile, veți observa o calitate atât de slabă, oameni total nepregătiți, puși pe diverse criterii, interesele de grup, superficialitatea și amantlâcurile devin politici pentru unii. În oraș, lucrurile sunt foarte bine puse la punct, merg după un program coerent care se desfășoară an de an, doar că trebuie bugetele făcute de un Consiliu local responsabil. Dar cea mai mare lipsă pe care o are acum județul este decizia președintelui Consiliului Județean. Aici lucrurile au stagnat foarte mult, nu vreau să fiu răutăcios, dar dacă vei întreba oamenii pe stradă care au fost ultimii cinci, vor avea dificultăți să vi-i înșire, așa cum am și eu. Atunci pot garanta că în primii doi ani vom anunța toate proiectele și o strategie pe termen lung și mediu, vă garantez că numele meu îl veți ține minte. Pentru că sunt atâtea lucruri de făcut în zonele periurbane, Târgu-Mureș, Reghin, Sighișoara, ca să nu mai vorbim de izolarea Târnăveniului”, a declarat dr. Dorin Florea.

Lasă un comentariu