CLAUDIU MAIOR, CANDIDAT PRO ROMÂNIA, LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI TÂRGU-MUREȘ: “MUNCA DE PRIMAR SE FACE ÎN STRADĂ, ALĂTURI DE CETĂȚENI!”

Distribuie pe:

În cadrul aceleiași manifestări de miercuri, 4 august, actualul consilier al primarului, ec. Claudiu Maior, și-a făcut publică decizia de a candida la funcția de primar al munici-piului Târgu-Mureș, din partea Partidului Pro România.

“Munca de primar se face în stradă, alături de cetățeni”, a afirmat Claudiu Maior, precizând, totodată, că municipalitatea are, în curs de derulare, proiecte în valoare de peste 130.000 de euro, blocate, în acest moment, de către Consiliul Județean, propunându-și ca, în viitorul mandat, să continue implementarea acestora, sub deviza: “Nu partidele, ci cetățenii ne fac primari”: “Am văzut în ultima vreme, în spațiul public, numeroși oameni politici care își fac campanie pe criterii etnice. Încă mai prinde, în Ardeal, undeva la 3-5% se mai gândesc că astfel de lucruri sunt bune. Însă administrația se face în stradă, alături de cetățeni, și îi aștept pe târgumureșeni alături de mine, așa cum am făcut-o de fiecare dată, în stradă, atunci când vorbeam de trotuare, de străzi, de parcuri - tot ce înseamnă administrația. Vreau să-i mulțumesc domnului primar, Dorin Florea, pentru că mi-a dat ocazia, 20 de ani, să stau lângă el, învățându-mă că fiecare lucru contează și, indiferent de ce spun unii sau alții, important este să rămâi demn, să nu te cobori la mârșăvii”, a declarat Claudiu Maior.

Lasă un comentariu