IZVORUL CURAT ȘI VIU AL DOCTORIȚEI

Distribuie pe:

Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, în veac nu-I va fi sete, ba încă apa pe care i-o voi da Eu, se va preface în el într-un izvor de apă, care va țâșni în viață veșnică. Mâncarea mea este să fac voia Celui ce m-a trimis, și să împlinesc lucrarea Lui.

Frumoasa lucrare a ființei, în persoana doamnei doctor Theodora Mariana Nicoleta Benedek, este de a sluji populației din orașul Târgu-Mureș, în calitate de medic al sufletelor și primar al orașului Târgu-Mureș. Doamna doctor Theodora Mariana Nicoleta Benedek vine în momente grele pentru orașul Târgu-Mureș, și nu numai pentru locuitorii orașului, ci și în întreaga țară. Vine când semenii dânsei au nevoie de alinare sufletească și dacă este nevoie de vindecare fizică trupească. Această deosebită ființă le îndeplinește, numai să fim de acord. Dânsa se încadrează în cuvintele Mântuitorului: „Ci oricare va vrea să fie mare între voi, să fie slujitorul vostru".

Această ființă deosebită, în persoana doamnei doctor Theodora Mariana Nicoleta Benedek, cu ajutorul Divinității vine pentru cine vrea să ajute la vindecarea semenilor dânsei atât sufletește, cât și trupește. Mai presus de toate, doamna doctor Theodora Mariana Nicoleta Benedek a ales în această viață trecătoare „înțelepciunea". Acest talent important o caracterizează, ceea ce face să fie plăcută mulțimii și totodată populară. Să bem apă vie din fântâna Mântuitorului, revărsată asupra acestei doamne doctor Theodora Mariana Nicoleta Benedek, care are iubire necondiționată față de orașul Târgu-Mureș, față de semenii dânsei. Fiecare dintre noi dorim să fim respectați, să ni se vorbească frumos, să fim primiți cu un simplu zâmbet, să fim ascultați când ne adresăm autorităților, să aibă răbdare cu noi, și, dacă este posibil, să ni se rezolve cazul.

Avem posibilitatea să alegem o persoană, în fruntea orașului, cu un caracter superior, cu credință și cu asumarea tuturor greutăților de care suntem înconjurați în aceste vremuri pe care le trăim, în persoana doamnei doctor Theodora Mariana Nicoleta Benedek.

Cu considerație, AUREL VÂGA

Lasă un comentariu