CADASTRU GRATUIT – 2020 PENTRU LOCALITĂȚI RURALE DIN JUDEȚUL MUREȘ

Distribuie pe:

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), a inițiat o procedură de licitație deschisă pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 261 de unități administrativ-teritoriale (UAT), din 35 de județe.

Lucrările de cadastru general sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020 (POR). Printre aceste UAT-uri se numără și localități din județul Mureș: Band, Bogata, Chețani, Crăciunești, Cuci, Eremitu, Ernei, Gheorghe Doja, Sânger, Sânpaul, Vătava.

Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional - Proiectul major privind “Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”.

Suprafața totală comunelor aferente celor 261 de loturi este de aproximativ 1.587.138 de hectare, iar valoarea totală estimată este de 299.713.704 lei (fără TVA). (I.S.)

 

Lasă un comentariu