TRAFICUL GREU RĂMÂNE PRIN ORAȘ – DATORITĂ “STIGMAȚILOR” NOȘTRI “CONSIGILIERI” LOCALI

Distribuie pe:

Proiectul de hotărâre privind interzicerea accesului vehiculelor cu marfă, de peste 7,5 tone, aflate în tranzit pe străzile Gh. Doja (de la intersecția cu str. Rampei) - Bega - Budiului - Mestecăniș - Calea Sighișoarei - B-dul 1 Dec. 1918 din Mmunicipiul Târgu-Mureș, precum și a celor care aprovizionează zona de sud-est a orașului, cu excepția celor care aprovizionează unitățile comerciale situate în zona industrială a str. Gh. Doja - Bega - Budiului - Mestecăniș - Calea Sighișoarei a fost respins săptămâna trecută de către consilierii locali ai UDMR, POL și PSD, după ce la ședința trecută a fost amânat.

Acest proiect ar fi putut decongestiona traficul la orele de vârf, pe ruta străzii Gheorghe Doja spre Calea Sighișoarei, tocmai pentru a evita blocajele, dar și deteriorarea segmentului de drum amintit mai sus.

Soluțiile de tranzit identificate de specialiști pentru traficul greu vizau ruta Gheorghe Doja - Cristești - Ungheni - Acățari - Sighișoara, evitând astfel Calea Sighișoarei din municipiul Târgu-Mureș.

După îndelungi discuții, pauze de consultări, dar și explicații din partea directorului Administrației Domeniului Public, consilierii locali au votat respingerea acestui demers, că doar merge și așa, în opinia lor, cu tirul în oraș.

Lasă un comentariu