CICLIȘTII MUREȘENI, PE PODIUMUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE MOUNTAIN BIKE

Distribuie pe:

Sâmbătă, la Câmpulung, au avut loc întrecerile Campionatului Național de Mountain Bike, proba olimpică XCO, competiție la care Lucian Logigan, de la CSU Scott ProCycling, a obținut medalia de bronz la categoria Elite, iar Madaras Attila a devenit campion național la categoria Masters. De la CSU Scott ProCycling au mai urcat pe podiumul de premiere Robert Burța (locul II la categoria Under 23) și Răzvan Grec (locul II la categoria juniori), precum și Sebastian Cușnir (locul I la categoria copii 7-8 ani) și Fabian Cușnir (locul II la copii 5-6 ani). La categoria Elite, victoria a revenit sportivului Vlad Dascălu, ciclist calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de XCO, acesta fiind urmat pe podium de covăsneanul Molnar Ede și de Lucian Logigan.

 

TRAGEREA LA SORȚI A TURULUI 1 PRELIMINAR DIN EUROPA LEAGUE

FCSB, Botoșani și Craiova și-au aflat adversarele din turul 1 preliminar al Europa League, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Nyon. FCSB va întâlni FC Shirak (Armenia), acasă. FC Botoșani o va întâlni pe Ordabasy (Kazahstan), în deplasare. Universitatea Craiova o va întâlni pe Lokomotiv Tbilisi (Georgia), în deplasare. Meciurile din turul 1 al Europa League, sezonul 2020/2021, se vor disputa într-o singură manșă, pe 27 august.

 

FCSB RISCĂ SĂ JOACE MECIUL CU FC SHIRAK, DIN EUROPA LEAGUE, ÎN ALTĂ ȚARĂ, DIN CAUZA COVID-19

Coronavirusul îi dă mari bătăi de cap echipei lui Gigi Becali. La tragerea la sorți, FCSB a picat cu armenii de la FC Shirak, iar meciul trebuie să se joace la București, într-o singură manșă, pe 27 august. Nu știe însă sigur. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, state din care toate persoanele care sosesc în România trebuie să intre într-o perioadă de carantină de 14 zile. Și Armenia, țara de unde provine FC Shirak, este în zona galbenă. Conform protocolului impus de UEFA, în astfel de cazuri, cel mai probabil, meciul se va juca pe un teren neutru, ales de UEFA, în altă țară.

 

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII DIN GERMANIA SE OPUNE CATEGORIC REVENIRII SUPORTERILOR PE STADIOANE ÎN BUNDESLIGA DIN SEZONUL VIITOR!

Ministrul german al Sănătății, Jens Spahn, a declarat, luni, că revenirea suporterilor pe stadioane nu este de actualitate, din cauza coronavirusului. Astfel, Bundesliga s-ar putea relua fără spectatori, relatează AFP. Liga germană își dorește revenirea publicului pe arenele din Bundeliga, măcar într-un număr redus, însă Spahn a respins această idee. El consideră că prin revenirea fanilor s-ar transmite un semnal nepotrivit într-un moment în care țara înregistrează o rescudescență în privirea coronavirusului. “Mii de suporteri pe stadioane nu este ceva potrivit cu evoluția actuală a numărului de infectări”, a precizat Jens Spahn pe Twitter, după o reuniune cu miniștrii regionali ai Sănătății. “În acest moment trebuie să nu ne asumăm riscuri care pot fi evitate. Simțim că trebuie să rămânem vigilenți”, a adăugat el. În Germania, adunările cu număr mare de oameni sunt interzise până la 31 octombrie.

 

CURSA DE 24 DE ORE DE LA LE MANS SE VA DESFĂȘURA FĂRĂ SPECTATORI

Cursa de 24 de ore de la Le Mans, programată în 19-20 septembrie, se va desfășura fără spectatori, din cauza contextului sanitar, a anunțat Automobile club de l'ouest (ACO), potrivit L'Equipe. Organizatorii și autoritățile locale au luat în calcul numeroase soluții pentru desfășurarea cu un număr limitat de spectatori, dar contextul sanitar instabil din cauza pandemiei de coronavirus i-a făcut să ia decizia ca evenimentul să fie fără public. “Această a 88-a ediție a cursei de 24 de ore de la Le Mans va fi una deosebită. În acest context, cea mai mare cursă de anduranță din lume va avea loc, dar, din nefericire, fără public. Incertitudinile sunt în continuare prea multe. Deși consecințele deciziei noastre sunt triste pentru fani și pentru noi, nu a fost o hotărâre dificilă, pentru că nu vrem să ne asumăm niciun risc”, a declarat președintele CO, Pierre Fillon.

 

LEO MESSI ȘI-A CUMPĂRAT SALTEA ANTI-CORONAVIRUS!

COVID-19 l-a făcut pe Leo Messi (32 de ani), starul Barcelonei, să ia măsuri pentru a-și proteja familia de virusul venit din China. Fotbalistul Argentinian a făcut o achiziție costisitoare și și-a cumpărat o saltea care ar face să dispară toate urmele de COVID-19 în doar patru ore. Lumea s-a blocat pentru aproximativ o lună din cauza COVID-19, însă ușor, dar sigur, lucrurile tind să revină la normalitate. Una nouă, cu reguli stricte de igienă și distanțare socială. Leo Messi a intrat și în rândul celor care au luat măsuri de protecție, a lui și a familiei sale, în lupta contra COVID-19. The Sun scrie că Messi și-a cumpărat recent o saltea care ar face să dispară toate urmele de COVID-19 în doar patru ore. Salteaua anti-Coronavirus l-a costat pe Leo Messi peste o mie de euro. Conform sursei citate, dacă o persoană infectată cu COVID-19 doarme pe saltea, toate urmele de COVID-19 vor fi eliminate din pat. Sistemul este numit “Viruclean” și folosește nanoparticule încorporate în țesuturi pentru a șterge 99% din virusuri și bacterii. TecMoon, firma care produce astfel de saltele, îl are ca ambasador de imagine pe rivalul lui Messi din LaLiga, Saul Niguez de la Atletico Madrid. Sergio Aguero, atacantul conațional lui Messi, și-ar fi cumpărat, de asemenea, o saltea de acest gen pentru a se proteja de Coronavirus.

 

VEȘTI PROASTE PENTRU FANII BOXULUI

Meciul demonstrativ dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr., programat în 12 septembrie, a fost amânat pentru 26 noiembrie, relatează The Ring. Potrivit unor surse citate de ringtv.com, echipa lui Tyson a vrut amânarea deoarece a considerat că prin reprogramare pot crește câștigurile financiare din această confruntare. Meciul ar urma să se dispute în Carson, California, și va fi transmis în sistem pay-per-view. Tyson are 54 de ani, iar Jones 51. Mike Tyson nu a mai boxat de 15 ani.

 

Lasă un comentariu