ÎN DOAR PATRU ZILE, ISU MUREȘ A INTERVENIT LA PESTE 200 DE EVENIMENTE

Distribuie pe:

În perioada 3-6 august, pompierii militari au contabilizat 216 intervenții - incendii, accidente rutiere, degajări de copaci și materiale de construcție în pericol să cadă de la înălțime - pe raza județului, informează reprezentanții ISU Mureș.

Printre acestea se numără:

* Incendiu autoturism în municipiul Târgu-Mureș. Au intervenit pentru stingerea acestuia pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

* Incendiu de vegetație uscată în municipiul Sighișoara. Au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Sighișoara.

* Incendiu de baloți, presă de balotat și miriște la ieșire din localitatea Târnăveni spre localitatea Cuștelnic. Au îndeplinit misiunea stingerii pompierii militari de la Secția Târnăveni.

* Incendiu casă de locuit în localitatea Lunca Bradului. Au intervenit pompierii militari de la ISU Harghita - Detașamentul Toplița și pompierii militari de la Punctul de lucru Deda.

*Incendiu casă de locuit în localitatea Hădăreni, la care au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Punctul de lucru Luduș.

* Incendiu de vegetație uscată în localitatea Adămuș, cu pericol de a se extindere la o plantație de pin. Au intervenit pompierii militari de la Secția Târnăveni și un utilaj agricol.

* Incendiu de vegetație uscată în municipiul Reghin, la stingerea căruia au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Reghin.

* Incendiu de vegetație uscată în municipiul Târgu-Mureș. Au intervenit pentru stingerea acestuia pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

* Incendiu la o traversă de cale ferată în Luduș. Au intervenit pompierii militari de la Punctul de lucru Luduș.

* Incendiu la groapa de gunoi din municipiul Sighișoara. Intervin pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Sighișoara, Detașamentul Târgu-Mureș și trei cisterne de apă ale unor operatori economici.

* Accident rutier produs între trei autoturisme în localitatea Dumbrăvioara, fără victime încarcerate. Au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Târgu-Mureș.

* Degajarea unui arbore căzut pe carosabil în municipiul Reghin. Au intervenit, pentru degajarea acestuia, pompierii militari de la Detașamentul Reghin.

* Îndepărtarea unor materiale de construcții desprinse și în pericol să cadă de la etajul III, la o clădire din Târnăveni. Au intervenit, pentru îndepărtarea acestora, pompierii militari de la Secția Târnăveni.

În urma evenimentelor menționate nu s-au înregistrat victime omenești.

ISU reamintește cetățenilor că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență! Text integral - www.isumures.ro/index.php/informatii-interes-public/buletin-informativ/1747-buletin-informativ-07-08-2020)

 

 

Lasă un comentariu