CE CONȚINE BAGAJUL PENTRU INTERNAREA ÎN SPITAL

Distribuie pe:

Pandemia de Covid-19 a pus întreaga omenire la grea încercare, dar grijile se manifestă și la nivel individual, întrucât nu știm ce ne aduce ziua de mâine din punct de vedere medical.

În acest context, site-ul specializat GreatNews.ro prezintă... obiectele și articolele necesare internării în spital, tocmai pentru că nu se știe când avem nevoie de ele.

Haine curate - Evident, primul lucru de care aveți nevoie sunt hainele curate, de preferat acestea să fie cât mai lejere, pijamale, tricouri, cele mai bune fiind cele din bumbac.

Trusa pentru igiena personală - Desigur, nu vă veți putea lipsi de trusa obișnuită pentru igiena personală (periuța și pasta de dinți, săpun, șampon), prosoape, papuci (de preferat cu talpă care nu alunecă), deodorant și, neapărat, șervețele umede și hârtie igienică.

Actele necesare - Pregătiți-vă și actele necesare internării, cum ar fi biletul de trimitere, biletul de internare, documentele personale, printre care și diferite adeverințe și cardul de sănătate. Nu uitați să puneți în bagaj și rezultatele analizelor făcute înaintea internării.

Înainte să vă internați, vorbiți și cu medicul. Acesta vă poate face anumite recomandări. În unele cazuri, este posibil să vi se ceară să aduceți anumite medicamente sau accesorii.

Prieteni” care vă ajută să uitați că sunteți în spital - Nu în ultimul rând, veți avea nevoie și de “prieteni” care să vă facă să uitați, din când în când, că sunteți în spital - cărți, reviste, jocuri și chiar o tabletă pe care puteți viziona un film.

Însă, nu vă încărcați bagajul cu alimente perisabile sau cu obiecte ușor casante, cum ar fi cele de sticlă. De preferat sunt paharele și tacâmurile de unică folosință.

Bani - Nu uitați să luați cu voi și bani și să aveți la îndemână mai multe bancnote mici, fie pentru a face cumpărături în unitatea sanitară, fie pentru alte necesități.

Telefonul mobil - Foarte util, chiar și în cazuri de forță majoră, însă - foarte important în acest caz - nu uitați de încărcător!

În funcție de diagnostic și de motivul internării, fiecare dintre noi își poate pune în bagaj obiecte specifice, mai ales pe cele recomandate de medicul curant.

 

Lasă un comentariu