GLUME MEDICALE...

Distribuie pe:

Dezamăgit de rezultatul curei de slăbire cu pastile, recomandată de medicul său de familie, un tip gras vede pe internet o reclamă și solicită online programul “5 kg în 5 zile”.

A doua zi, apare la ușă o tipă de 19 ani superbă, fără sutien, fără haine, în teniși roz și se prezintă din partea companiei online, având un medalion la gât: “Dacă mă poți prinde, poți să mă ai!”. Și fata fuge, el după ea, dar, după câțiva km, cade epuizat. Scena se repetă și în zilele următoare. În a șasea zi, se cântărește și constată că a slăbit 5 kg. Se gândește să continue și apelează la programul “10 kg în 5 zile”.

Scena se repetă, de data asta cu o tipă și mai frumoasă. După alte 5 zile, constată că a mai slăbit 10 kg, dar tot n-a reușit s-o prindă.

Ambiționat, solicită programul de slăbire “20 kg în 5 zile”. E întrebat totuși dacă e sigur că vrea să continue, fiind cel mai complex program. El confirmă, fiind sigur că de data asta o va prinde.

A doua zi, s-a trezit la ușă cu un ditamai masculul încălțat cu adidași roz și cu un medalion la gât pe care scria: “Dacă te voi prinde, al meu ești”.

Lasă un comentariu