PROF. UNIV. DR. THEODORA BENEDEK: PATINOARUL ARTIFICIAL ȘI BAZINUL OLIMPIC DE ÎNOT VOR PUNE TÂRGU-MUREȘUL PE HARTA MARILOR COMPETIȚII SPORTIVE NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE

Distribuie pe:

“Alături de Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, senatorul Cristian Chirteș și Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, am evaluat stadiul lucrărilor, precum și implicarea viitoarelor administrații locale și județene în susținerea acestor obiective”, informează prof. univ. dr. Theodora Benedek, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș.

După deblocarea acestor proiecte de Guvernul condus de Ludovic Orban, Bazinul Olimpic este aproape de finalizare, încât proiectul, în valoare de 24,5 milioane de lei, finanțat prin Compania Națională de Investiții, ar putea să fie funcțional până la sfârșitul acestui an, apreciază prof. dr. Benedek:

“Târgu-Mureșul european este orașul conectat, orașul puternic și orașul oamenilor. De luni, vorbim despre Târgu-Mureșul pe care îl așteptăm de 30 de ani”.

“Acest proiect poate fi de un real succes, orașul Târgu-Mureș poate devenit un punct de atracție pentru cei care iubesc înotul și am speranța că din momentul în care se va deschide acest complex, vom avea poate și un campion european, campion mondial și, de ce nu, un medaliat olimpic care să se pregătească la această bază (…) Fac un apel către toate autoritățile să se unească, să lase la o parte perioada aceasta de campanie și să ajute comunitatea”, a subliniat Camelia Potec.

Lasă un comentariu