SUNT VALER BOTEZAN, CANDIDEZ INDEPENDENT LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL ORAȘULUI SĂRMAȘU

Distribuie pe:

Mulțumesc tuturor partidelor care au înțeles că este mai important interesul cetățeanului și nu interesul de partid, și nu și-au nominalizat candidați la Sărmașu, ceea ce pentru mine ca și independent este o șansă în plus. Mulțumesc pentru susținere ProRomânia, Alianței pentru Sărmașu, PSD, PMP, ALDE, USR și, implicit, tuturor cetățenilor de etnie maghiară și rromă.

Sunt născut în Sărmașu, am 44 de ani, căsătorit și am două fete cu care mă mândresc, una de 19 ani, proaspăt studentă la Univ. Babeș Bolyai - Facultatea de Psihologie, și, respectiv, una de 15 ani. Am terminat Liceul din Sărmașu, iar studiile superioare le-am terminat la Universitatea Babeș Bolyai - Colegiu Economic în 1998, ulterior m-am perfecționat în management la Univ. Bogdan Vodă - Cluj-Napoca și momentan urmez cursuri de master în Resurse umane la Univ. Bogdan Vodă - Cluj-Napoca și master în Ingineria și Managementul Gazelor Naturale la ULBS Sibiu.

Am experiență în administrație și finanțe publice deoarece între anii 1998 și 2000 am muncit la Direcția Generală a Finanțelor Publice ca și inspector în controlul activității interne, între anii 2000 și 2003 am fost auditor intern și contabil-șef la Primăria Sărmașu, iar în prezent sunt contabil la SNGN ROMGAZ SA - Înmagazinare Gaze Sărmășel. De asemenea, am fost ales de două ori consilier local și de două ori consecutiv lider de sindicat.

Candidez să fiu primarul tuturor cetățenilor, să fiu în slujba cetățenilor și nu stăpânul lor, să gestionez corect banii publici, să fac o bună guvernare locală, să fiu cinstit și cu bun simț să fac TOTUL PENTRU OAMENI!

Doresc ca Sărmașu să se dezvolte, să fie locuri de muncă, să se stabilească în localitate tineri, profesori și investitori, să se dezvolte și prospere investitorii locali, să avem apă potabilă și canalizare funcțională, străzi asfaltate și trotuare în toate localitățile, să avem spații de agrement și recreere, să avem școli și grădinițe moderne, spații de joacă moderne, curate și sigure, să avem un serviciu de salubrizare eficient și ieftin.

Îmi doresc de asemenea ca toți cetățenii români, maghiari, rromi să vină cu drag la primărie și problemele să le fie rezolvate cât mai repede și eficient.

Sunt sigur că împreună vom construi mai mult, mai bine și mai frumos.

 

Lasă un comentariu