AM MUNCIT ȘI VOI MUNCI PENTRU ORAȘ!

Distribuie pe:

În cursul zilei de luni, 17 august 2020, mi-am depus candidatura pentru funcția de PRIMAR al municipiului Târgu-Mureș. Totodată, a fost depusă și lista de consilieri locali, candidați ai PRO România. Am muncit și voi munci pentru oraș!

Am fost mereu alături de cetățenii orașului. Am învățat că administrația se face în colaborare cu cetățenii, români și maghiari, deopotrivă, în stradă, în cartiere, acolo unde se lucrează. În acești ani am cunoscut mii de oameni care pot depune mărturie că întotdeauna m-am ghidat după crezul conform căruia “administrația nu se face în limbi diferite”.

Am arătat de multe ori că se poate! Avem atrase proiecte din fonduri europene de peste 150.000.000 de euro. S-au efectuat lucrări de reabilitare în 31 de școli, 120 săli de clase, 9 grădinițe, 11 săli de sport, 120 de blocuri izolate termic, 6.400 de parcări ecologice și acoperite, 15 parcuri Cetatea Copiilor.

Prioritățile viitoare sunt: realizarea celui de-al doilea pod peste râul Mureș, drumul de legătură Spital-Livezeni, complexul-parcare de la Spitalul Județean de Urgență, punerea în circulație a autobuzelor ecologice, conexiunea la Autostrada A3 și, nu în ultimul rând, parcări, infrastructură modernă, dotarea unităților de învățământ, construirea de creșe și grădinițe, dar și conturarea și funcționalizarea Zonei Metropolitane.

NU IROSIȚI VOTURILE! VOTAȚI FAPTE, NU VORBE!

Lasă un comentariu