„CONCURS DE GÂNDURI BUNE"

Distribuie pe:

Recent, la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș, a avut loc, într-o ambianță plăcută și prietenoasă, premierea câștigătorilor „Concursului de gânduri bune".

„A fost o surpriză să avem câștigători din cadrul beneficiarilor D. G. A. S. P. C. Mureș, de la Casele de tip familial Sâncraiu de Mureș și Sântana de Mureș. Este vorba de Rostas Larisa, Varga Emilia și Suciu Eva, domnișoare care ne-au povestit că au avut în vedere la realizarea lucrărilor informațiile despre fenomenul traficului de persoane primite de la specialiștii noștri de-a lungul anilor de colaborare. Ne spuneau că au înțeles că ființele umane trebuie tratate cu respect și înțelegere, că nu sunt obiecte la îndemâna oricui și nu trebuie rănite. Am observat o maturitate aparte și o înțelegere profundă a vieții și a modului în care trebuie să se raporteze la societatea în care trăiesc.

O a patra câștigătoare este din alt județ, semn că ecoul concursului nostru a trecut de granițele județului Mureș. Lupoiu Alina Ioana nu a putut fi prezentă, însă vom face în așa fel încât să intre în posesia premiului. Ne-a povestit că a fost îndrumată de mama ei, cadru didactic, să participe la acest concurs, fiind interesată de posibilitatea de a transmite un gând bun prin lucrarea expusă online", preciza comisar-șef de poliție Zaharia Cristina Gabriela - coordonator al Centrului Regional Târgu-Mureș al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.).

Câștigătoarele concursului, lansat în 17 iunie, au fost încântate de premiile oferite. Acestea au constat în câte un ghiozdan, o cană termoizolantă, un stick, un tricou și o diplomă.

Binențeles că și partenerii instituționali au primit câte o plachetă, o cană și pixuri realizate de Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, în semn de apreciere și mulțumire pentru efortul comun.

Lasă un comentariu