CU SINCERITATE... ÎMPREUNĂ!

Distribuie pe:

Cu sinceritate, mă adresez tuturor târgumureșenilor de bună credință, acum, în mijlocul unei campanii electorale pline de ură, de dezinformare, de minciună.

Știu că sunt, poate, cetățeni care nu se numără printre simpatizanții mei și orice aș fi făcut sau orice aș face nu ar fi de acord. Așa e viața, e dreptul lor. Da, recunosc, nu pot să îi mulțumesc pe toți cetățenii orașului și îmi pare rău că nu am reușit să discut, argumentat, cu fiecare locuitor așa cum mi-am dorit. Am reușit însă, în atâția ani de administrație, să discut cu mulți dintre dumneavoastră, ne-am consultat, am realizat ÎMPREUNĂ parcări, trotuare, parcuri, mii de alte lucruri.

Am stat față în față; strada a fost parte din biroul meu. Am ascultat și sfaturile dumneavoastră și criticile. Și așa am putut să realizăm ÎMPREUNĂ lucrări de reabilitare în 31 de școli, 120 săli de clase, 9 grădinițe, 11 săli de sport, 120 blocuri izolate termic, 6.400 de parcări ecologice și acoperite, 224 de străzi reabilitate, 15 parcuri Cetatea Copiilor - și asta în timp ce unii se întreceau și se întrec să mai blocheze orice proiect al orașului. În București, mii de apartamente nu au apă caldă pentru că societatea de furnizare de termoficare are probleme. Să ne aducem aminte că la Târgu-Mureș, Primăria a rezolvat această problemă în favoarea CETĂȚENILOR!

Da... de pe margine e ușor să comentezi și poți să promiți câte în lună și stele, însă cu practica stau mai rău cei care sunt bogați în vorbe și sunt săraci la fapte.

Eu am ales să îmi fac campanie electorală cu o singură propoziție -

Am muncit și voi munci pentru oraș!

CLAUDIU MAIOR, PRO ROMÂNIA

Candidat la funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș

 

OMUL CUVÂNTULUI DAT

Acum câțiva ani, când Claudiu Maior era viceprimar, a avut loc o întâmplare din care reiese seriozitatea și respectul cuvântului dat.

La o emisiune în direct cu cetățeni ai municipiului nostru, un mod de lucru eficient și corect față de plătitorii de taxe și impozite, soția mea a intrat în direct și l-a interpelat politicos, într-un mod direct și civilizat, scoțând în evidență efortul permanent al domnului Claudiu Maior pentru un confort sporit, pentru o ținută corespunzătoare din punct de vedere fizic al municipiului nostru, și a continuat cu propunerea asfaltării a două străzi din cartierul Unirii, rămase neasfaltate din motive necunoscute: strada Florilor și strada Verde.

Răspunsul l-a dat domnul viceprimar pe loc: “Doamnă, astăzi e joi. Peste o săptămână, vineri, la ora 9, vă rog să ieșiți în fața porții din strada Verde să vă întâlniți cu utilajele necesare asfaltării.”

Nu s-a întâmplat vineri, ci mai repede, joi, devreme, utilajele s-au apucat de lucru, asfaltându-se ambele străzi în doar câteva zile.

Iată un model de responsabilitate față de cetățeni, un model de colaborare între edili și plătitor de taxe și impozite, iată un model de om al comunității, pentru comunitate.

PROFESOR IOAN SĂCĂREA

Lasă un comentariu