MĂ NUMESC GAVRILESCU CRISTIAN ȘI SUNT CANDIDATUL PRO ROMÂNIA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI DEDA.

Distribuie pe:

Mă numesc GAVRILESCU CRISTIAN și sunt candidatul PRO România la funcția de primar al comunei DEDA. Sunt născut în București, în data de 20 iunie 1967, sunt căsătorit și am trei copii de care sunt foarte mândru. După încheierea carierei militare din aviație m-am stabilit în satul Filea, din dorința de a fi sprijin la bătrânețe familiei Cirilesc, care m-a înconjurat cu multă dragoste încă din copilărie și m-au considerat fiul lor. Din 2012 până în anul acesta am fost angajat la Primăria Deda în funcția de consilier.

E greu de vorbit despre mine. Invariabil, cei care mă cunosc îmi spun că sunt UN OM BUN, pe care pot conta de fiecare dată când au nevoie. Nu îmi pot permite să îi dezamăgesc.

Perioada în care am fost consilier m-a ajutat să cunosc îndeaproape toate problemele comunei, motiv care m-a determinat să-mi depun candidatura din nou, de data asta ca primar. Mă consider un om muncitor, corect, onest și drept. Cred că este momentul să mă implic și mai mult în viața comunității, să nu mai stau deoparte și să privesc neputincios și nemulțumit la lucrurile pe care le văd în jurul meu, lucruri pe care știu că le pot face mai bine în beneficiul locuitorilor. Îmi doresc schimbarea, doresc ca vocea mea să se facă auzită de întreaga comunitate care m-a adoptat în urmă cu mult timp. Eu mă simt aparținând acestor locuri încă de mic. De câțiva ani buni, pentru mine aici este ACASĂ cu adevărat.

Candidez pentru că îmi doresc să fiu folositor acestei comunități. Faptele mele bune, proiectele pe care le voi realiza cu ajutorul unei echipe bine închegate, toate acestea sper să rămână ca o pagină frumos scrisă în istoria locurilor mele dragi.

Ca primar al acestei comune voi asculta omul de rând și mă voi consulta cu toți cei care își doresc să contribuie la progresul zonei. Împreună vom reuși. Nu voi conduce comuna din fotoliul comod din birou, voi fi activ și mereu în mijlocul oamenilor. Cu siguranță, caracterul meu nu va fi modificat de această funcție. Voi rămâne alături de oamenii simpli, voi asculta sfaturile lor și ale profesioniștilor din echipa formată. Înainte de toate, SUNT și voi rămâne un OM BUN.

Doamne ajută să văd în Deda oameni fericiți, încrezători că viitorul le surâde. Sunt deja în mijlocul lor și simt pulsul comunității. E momentul unei schimbări în bine!

Realizările, oricât de mici sau mari sunt, dacă nu le împărtășești cu cei din jur, dacă nu muncești și nu te bucuri pentru ele în echipă, își pierd orice valoare.

V-am spus că iubesc aceste locuri și abia aștept ca împreună să construim frumos, cât mai frumos și din ce în ce mai frumos pentru DEDA.

GAVRILESCU CRISTIAN, candidatul PRO România la funcția de primar al comunei DEDA

Lasă un comentariu