VASILE AURELIAN RUS - CANDIDAT INDEPENDENT PRIMĂRIA RUȘII MUNȚI

Distribuie pe:

Alegerile locale ale anului 2020 vin cu un nou candidat pentru poziția de edil al comunei mureșene.

Vasile Aurelian Rus își anunță candidatura independentă pentru funcția de primar în Rușii Munți.

Noul candidat la alegerile locale ale comunei spune că este hotărât să se implice activ în dezvoltarea viitorului comunei Rușii Munți.

“De mai bine de 20 de ani sunt localnic al comunei Rușii Munți, unde împreună cu părinții mei am dezvoltat o afacere în domeniul comerțului. Îmi pasă de viitorul comunei, îmi pasă de viitorul localnicilor, vreau ca tinerii să nu mai fie nevoiți să plece, vreau să le arăt faptul că și la noi se poate să îți faci un viitor așa cum îl dorești, motiv pentru care m-am  hotărât să mă implic activ în dezvoltarea ei”, spune Aurelian Rus, candidat independent Primăria Rușii Munți.

Noul candidat își dorește să găsească soluții pentru dezvoltarea și crearea de noi locuri de muncă, atragerea de fonduri europene și susținerea localnicilor pentru depunerea de proiecte care să susțină dezvoltarea sectorului agricol.

“Îmi doresc să susțin crearea de noi locuri de muncă, dezvoltarea turismului, pentru că, vă rog să mă credeți pe cuvânt, comuna are un potențial uriaș în turism. De asemenea este importantă susținerea învățământului, grija pentru părinții și bunicii noștri, păstrarea și promovarea tradițiilor, toate acestea fiind posibile doar cu implicare și dăruire, seriozitate și transparență.

Pentru mine este importantă atragerea fondurilor europene pentru buna dezvoltare a comunei, susținerea localnicilor pentru depunerea de proiecte dar și dezvoltarea sectorului agricol sunt și acestea obiective pentru următorii patru ani.

Vreau ca acesta să fie un nou început pentru noi, toți, vreau să putem colabora pentru ca împreună să ducem la bun sfârșit aceste obiective, gândiți-vă la viitor și la tot ceea ce am putea realiza împreună”, Aurelian Vasile Rus, candidat independent Primăria Rușii Munți.

Vasile Aurelian Rus este absolvent al Universității “Dimitrie Cantemir”, unde a absolvit Facultatea de Științe Economice, specializare Finanțe și Bănci și Masterul în Administrarea Afacerilor din cadrul aceleiași Universități.

 

Lasă un comentariu