PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚII DE MEDICINĂ, FARMACIE, ȘTIINȚE ȘI TEHNOLOGIE “GEORGE EMIL PALADE” DIN TÂRGU-MUREȘ, CONSILIERE PSIHOLOGICĂ, ȘEDINȚE DE COACHING ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ

Distribuie pe:

Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți (DCOPIS) din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș oferă consiliere psihologică, ședințe de coaching și dezvoltare personală. Ședințele vor avea loc online. “Scopul acestora este de a-i sprijini pe studenții noștri să-și valorifice potențialul intelectual, printr-un control eficient al emoțiilor negative generate în timpul parcursului academic și, totodată, să abordeze, într-un mod eficient, stresul provocat de pandemia de COVID-19. Echipa noastră este formată din psihologi și psihoterapeuți atestați, cu o reală experiență în domeniul consilierii și al coaching-ului cognitiv-comportamental”, a declarat psihologul doctor Cosmin Popa, șef de lucrări în cadrul UMFST și coordonatorul DCOPIS.

Studenții se pot programa la adresa de e-mail: counseling.medicina.en@umfst.ro sau la numărul de telefon: 0265 215 551, interior 105 (în zilele de luni, miercuri și joi, în intervalul orar 9 - 14), informează Compartimentul Relații Publice al UMFST.

Lasă un comentariu