PENSIILE MAJORATE VOR FI PLĂTITE LA TIMP!

Distribuie pe:

Compania Națională Poșta Română anunță că este pregătită să distribuie și în luna septembrie 2020 toate pensiile majorate la timp, după calendarul normal de plată a pensiilor, care este între 1-15 ale fiecărei luni.

“Poșta Română a făcut toate demersurile interne necesare pentru a respecta acest calendar și în luna septembrie, luând în calcul și creșterea cu 14% a punctului de pensie.

Compania își respectă angajamentul față de toți pensionarii, de a distribui toate pensiile direct la ușa acestora, indiferent de colțul țării în care trăiesc sau de situațiile speciale cu care s-a confruntat.

Chiar și în perioada pandemiei, salariații Poștei au lucrat la capacitate maximă, pentru a face posibilă distribuirea pensiilor într-un interval mai scurt decât cel asumat prin contractul semnat cu Casa de Pensii, pentru a veni în sprijinul beneficiarilor în acea perioadă dificilă.

Astfel, Poșta Română s-a adaptat la evoluția situației, căutând în permanență măsuri pentru a veni în sprijinul clienților, compania reafirmându-și parteneriatul asumat față de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Casa Națională de Pensii Publice, dar mai ales față de pensionari.

În concluzie, Poșta Română transmite pensionarilor că va respecta calendarul de achitare a pensiilor și în luna septembrie 2020”, se arată într-un comunicat de presă al instituției. (L.P.)

 

Lasă un comentariu