SĂ CREDEM ÎN TINERETUL NOSTRU!

Distribuie pe:

Înregistrăm o stare de lehamite față de clasa politică, în general, comentăm și negăm variante, fără să facem propuneri concrete. Să nu uităm că politicul decide în orice societate. E responsabil pentru binele sau răul pe care îl suportăm.

Acum, poate pentru prima dată, am văzut  o implicare a tineretului, mai ales în partidul “PRO România." Tineri care s-au săturat să stea deoparte și să comenteze, să reproșeze.

Se pare că acum sunt hotărâți să ia în propriile mâini soarta societății în care trăim, să vină cu proiecte viabile pentru o altfel de politică, o altfel de administrație, o altfel de imagine a spectrului politic. Curajul președintelui PRO România Mureș, Călin Buzgău, de a atrage alături de el tineri curați din punct de vedere moral și profesional, e de remarcat. Este o  încercare curajoasă de a ataca schimbarea.

Dacă urmăriți listele de la nivel local până la județ, veți observa implicarea și responsabilizarea tinerilor care pot să aducă acea plus valoare de care are nevoie societatea în acest moment.

Îi îndemn pe tineri să iasă din izolare și, prin implicarea totală, să dovedească societății că pot schimba vechile metehne, rutina și pasivitatea.

Societatea are nevoie de aportul vostru tineresc la mersul înainte pentru o lume mai bună, pentru un trai decent.

Profesor IOAN SĂCĂREA

 

Mă numesc Jozsa Mihai-Mircea, am vârsta de 44 de ani și sunt căsătorit. Împreună cu soția mea avem o fetiță de 9 ani. Pe plan profesional am experiență în diverse domenii: economic, financiar și social. Activez de 9 ani în industria auto ca și director. Sunt un om ambițios, perfecționist, pozitiv, încrezător în capacitatea mea de a face față provocărilor, având un nivel ridicat de adaptabilitate. Am așteptări mari asupra rezultatelor mele, dar mai presus de toate pun accent pe o linie de comunicare deschisă, fiind preocupat în mod constant de nevoile oamenilor.

Vom acorda o atenție sporită persoanelor juridice și principalilor antreprenori, cât și angajaților, pentru că, în munca lor de zi cu zi, avem dovada cea mai mare a patriotismului eficace.

Ne place să spunem “vrem fapte, nu vorbe", și așa este! Vom fi alături de cei ce au dovedit prin fapte că le pasă de această țară, de acest oraș și județ.

 

Realizat de PFA Petre Alin-Cristian la comanda PRO Romania, CMF 21200010

Lasă un comentariu