EMISIUNEA DE MĂRCI POȘTALE “DELTA DUNĂRII. LEBEDE” - DIN 1 SEPTEMBRIE, ÎN MAGAZINELE ROMFILATELIA

Distribuie pe:

Romfilatelia anunță introducerea în circulație, începând de marți, 1 septembrie, a emisiunii de mărci poștale “Delta Dunării. Lebede”.

Potrivit unui comunicat al Romfilatelia, transmis AGERPRES, emisiunea de mărci poștale va fi disponibilă în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul online: http://romfilatelia.ro/store/.

Printre cele peste 300 de specii de păsări care vizitează sau populează permanent delta se află Lebăda de vară - Cygnus olor (Gmelin, 1789), ilustrată în diverse ipostaze, pe cele patru timbre ale emisiunii, cu valorile nominale de 3,30 lei, 5 lei, 8,50 lei și 10,50 lei.

Mapa filatelică, realizată într-un tiraj limitat de 203 exemplare, este echipată cu blocul special de patru timbre nedantelate, împreună cu plicul “prima zi” al emisiunii cu ștampila “prima zi”, aplicată în clar în folio argint. Ambele produse sunt numerotate de la 001 la 203.

Emisiunea de mărci poștale “Delta Dunării. Lebede” este completată de plicul “prima zi”, coala de 32 timbre, minicoala de 4 timbre cu manșetă ilustrată și bloc de 4 timbre nedantelate.

Lasă un comentariu