TÂRGU-MUREȘ: CLAUDIU MAIOR, APEL CĂTRE STUDENȚII MEDICINIȘTI!

Distribuie pe:

Claudiu Maior, candidat la funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș din partea partidului Pro România, a lansat pe pagina sa de socializare un apel la implicare către studenții de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș. “Dragi studenți, rămâneți elevi încă puțin! Peste 3 săptămâni, băncile școlilor vor fi iarăși ce au fost. Ce mult a trecut... În vederea începerii în condiții optime a noului an școlar, consider binevenită implicarea tuturor factorilor ce pot crea mediul propice desfășurării activităților didactice. Tocmai de aceea, rog prestigioasa Universitate de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” să ni se alăture, în special prin studenții mediciniști, într-o campanie de conștientizare și însușire de către cei mici a regulilor ce trebuie urmate pentru evitarea îmbolnăvirii de Covid-19.”, este mesajul postat de Claudiu Maior, pe o rețea de socializare.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș (UMFST) este o universitate de prestigiu în sistemul românesc de învățământ superior, cu un ritm de dezvoltare dinamic, cu mecanisme manageriale funcționale, eficiente și optime, flexibile și cu o puternică stabilitate administrativă. Localizată în mijlocul Transilvaniei și având o tradiție de 75 de ani de învățământ medico-farmaceutic, Universitatea s-a redimensionat în plan academic în urma fuziunii, în anul 2018, cu Universitatea “Petru Maior”, o altă instituție universitară de prestigiu a urbei mureșene.

Candidez pentru un mandat de consilier local al Municipiului Târgu- Mureș, astfel că la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 mă veți regăsi pe lista de candidați ai PRO România pentru Consiliul Local Târgu Mureș.

Mi-am asumat această candidatură convins de faptul că experiența profesională dobândită în calitate de avocat poate fi pusă în slujba comunității locale.

Vă cer sprijinul și am rugămintea să-mi acordați încrederea și votul dumneavoastră, cu promisiunea fermă că acestea vor fi răsplătite cu muncă și devotament pentru comunitatea locală!

LĂCĂTUȘU VLAD VICTOR

 

Realizat de PFA Petre Alin-Cristian la comanda Partidului ProRomânia - Filiala Mureș, CMF 21200010

Lasă un comentariu