MASCA DE CARE CHIAR CĂ AVEM NEVOIE!

Distribuie pe:

Nu vrem să avem de-a face prea mult cu Biserica (slujbe, rugăciuni, credincioși, preoți etc.) pentru că ne deranjează Adevărul! Pentru aceasta găsim tot felul de scuze...! E, într-adevăr, o relaxare atunci când ne petrecem timpul în natură, în familie, între prieteni! Dar toate acestea, despărțite de Adevăr, se dovedesc a fi în cele din urmă condamnări la moartea veșnică! Nu zic eu asta! O zice El: “Cine iubește mai mult pe tata ori pe mama mai mult decât pe Mine... (Mt. 10.37-39)!

Adevărul i-a deranjat pe unii evrei și l-au răstignit! Adevărul îi deranjează pe unii “creștini” și-l ignoră obraznic, afundându-se și afundând, odată cu ei, lumea din jurul lor în mocirla divertismentului secular și al putorii ei deja insuportabile, în zadar stropită cu Chanel!

Adevărul deranjează lumea cufundată, “înecată în natură” (Țuțea), pentru că “nu e din lumea aceasta”! Câta ipocrizie și falsitate din partea omului de azi care încă mai caută adevăruri extraterestre! De ce le caută? Eventual pentru a le ucide!

Adevărul poate fi găsit la munte sau chiar și la mare, în teatru sau în muzică, în semenii noștri, în tot și în toate, dar numai dacă știm să-L vedem, numai dacă pe Acesta îl găsim mai întâi în noi înșine!

Adevărul nu-l aflăm în poliloghia lumii actuale, știrbe și cariate, care a uitat să-și facă un minim - bun simț detartraj moral, dar care ne zâmbește cu gura deschisă, împrăștiind un aer viciat datorat lipsei tratamentului “dentar”, încercând astfel să ne obișnuiască cu noi și noi miresme...! Da! Acum chiar că avem nevoie de Mască!

E plin Internetul cu asemenea duhori... și zâmbete ce ne infectează cu virusul necredinței, al neascultării și părerii de sine! Fiecare cuvânt, fiecare silabă, ori gâfâiala agramată se vrea like-uită, adulată ori imitată! O lume de putori îmbietoare ne înfundă nările și sinapsele! Nu mai putem inspira un aer curat, lipsit de infecții! Lăcrimăm lacrimi deja atât de contaminate! Unde e masca? Unde e masca?

De ce toate astea? Pentru că ne deranjează ADEVĂRUL!

În fond și la urma urmei, toate se reduc la mască! Ar fi timpul s-o dăm jos pe aia falsă ... și vom scăpa de toate celelalte! Adevărul e că nici măcar în iad nu avem voie cu mască!

Doamne ajută!

Lasă un comentariu