BACALAUREAT – SESIUNEA AUGUST-SEPTEMBRIE 2020 - 5 CANDIDAȚI ELIMINAȚI PENTRU FRAUDĂ SAU TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Distribuie pe:

În județul Mureș, rata de promovare (înainte de contestații) înregistrată de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2020, este de 31,11%.

În sesiunea august-septembrie 2020 au promovat 336 de candidați, dintr-un total de 1.080

de candidați prezenți. Dintre aceștia, 224 de candidați sunt din promoția curentă, iar 112 candidați sunt din promoțiile anterioare. 239 de candidați au absentat, iar 5 au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Rezultatele (înainte de contestații) au fost afișate în 2 septembrie, atât în centrele de examen, cât și pe pagina web dedicată, bacalaureat.edu.ro.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării a publicat rezultatele elevilor prin anonimizarea numelui și a prenumelui.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate astăzi, 5 septembrie, aflăm de la prof. Irimie-Matei Camelia, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație și purtător de cuvânt la Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

Lasă un comentariu