DRAGI CONCETĂȚENI, 12-1, SCORUL HAOSULUI DE LA TÂRGU-MUREȘ!

Distribuie pe:

Pre-campania electorală s-a terminat. Apele au început să se limpezească la Târgu-Mureș, un oraș în care, la modul cel mai ipocrit, se tot militează pentru dispariția votului etnic, dar UDMR continuă să nu aibă, nici după 30 de ani, un candidat de etnie română pe listele electorale, iar acum candidatul susținut de UDMR se întâlnește (așa cum dovedesc știrile și fotografiile publicate) NUMAI(!) cu artiști maghiari, oameni de afaceri maghiari, pensionari maghiari, tineri maghiari și alți cetățeni maghiari... Propaganda e magistrală la UDMR -”noi condamnăm votul etnic, dar îl practicăm cu succes!”

În acest timp, cealaltă jumătate a orașului (comunitatea non-UDMR) este divizată de candidaturile celorlalți 12 candidați. Și uite așa, dezbinarea, ambițiile, interesele, orgoliile, toate se împletesc într-o situație extrem de dăunătoare și urâtă pentru oraș. S-au făcut sondaje, calcule, strategii, s-au cheltuit milioane de euro pe reclame gigant, afișe, cafele...

12 la 1. Cam acesta este scorul în acest moment la Târgu-Mureș, un scor trist care arată REALITATEA unui oraș dezbinat. Nimeni nu se gândește cu înțelepciune că alegerile vor trece și că vor veni zile grele. Slujbele a mii de oameni sunt în pericol, începe școala, pandemia nu se știe cum va evolua. Ar trebui să privim cu mai mare atenție la cei care își fac datoria, zi de zi, ceas de ceas, și încearcă să ducă orașul înainte. Sigur, promisiunile sunt frumoase, campania este spumoasă, dar FAPTELE rămân indiscutabile și inatacabile.

Eu, personal, îl sprijin pe Claudiu Maior, cel care poate gestiona cu echilibru și înțelepciune orașul și pe viitor. Și invit, totodată, pe toți târgumureșenii, să judecăm drept: sigur, nu întotdeauna a găsit cele mai bune soluții, poate nu întotdeauna a avut răbdarea care se impunea, dar ÎNTOTDEAUNA a fost de partea cetățeanului și a fost de BUNĂ CREDINȚĂ.

Nu vă risipiți voturile. Priviți spre cei care au demonstrat că pot învinge problemele, prejudecățile, piedicile.

Practic, Claudiu Maior este față în față cu Soós Zoltán. Cam asta este concluzia după pre-campania de care am avut parte. Păcat de banii aruncați pe bannere și mașini cu ecrane. Câți săraci puteau fi ajutați cu banii cheltuiți pe campanie? Orașul are nevoie de unire, iar unirea o fac cetățenii.

Lasă un comentariu