CITIȚI TRANSCRIEREA UNOR ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE DIN UDMR/CUM VOR SĂ PUNĂ MÂNA PE TÂRGU-MUREȘ

Președintele UDMR Mureș și, totodată, actualul președinte al Consiliului Județean Mureș, într-o ședință, a conturat strategia de infiltrare a administrației locale de către UDMR, pe rețeta “un maghiar care lucrează în administrația orașului dintr-odată înseamnă trei maghiari (!)”. Această strategie a fost aplicată cu succes în ultimii 4 ani în organigrama Consiliului Județean Mureș, acolo unde, cu complicitatea PSD, majoritatea posturilor influente au fost acaparate de UDMR. În episoadele viitoare vom prezenta și înregistrări care arată clar “cumetria” UDMR-PSD de la Mureș și cum și-au împărțit cele două partide sferele de influență în județ.

Jurnaliștii de la FLUX 24 de Mureș au intrat în posesia mai multor înregistrări din interiorul UDMR, iar potrivit informațiilor, acestea vor fi publicate în perioada următoare. Redăm transcrierea din declarația înregistrată a

lui Peter Ferenc (audio pe site-ul www.flux24.ro): Eu, de aceea mă bucur că și viceprimarii au cabinete, pentru că în acel moment în care viceprimarul are un cabinet cu două posturi, în acel moment un viceprimar UDMR poate angaja pe cineva la biroul de presă, ca și consilier, și apoi poate să angajeze pe cineva care îl ajută în munca lui, în concluzie, un maghiar care lucrează în administrația orașului dintr-odată înseamnă trei maghiari… Dintr-una trei… Până acum, din punct de vedere politic, una din cele mai mari probleme ale noastre (ale UDMR) a fost că Gergely (viceprimarul Makai) a spus că a lucrat, că a dat 700 de țigle la un preot, el știa de chestia asta și preotul știa de chestia asta, dar cine mai știe ? Pentru că în ziare niciunde nu apare… Peste tot Claudiu (Maior) apărea prin ziare că a asfaltat și cine știe ce a făcut….

 

Lasă un comentariu