UN JUDEȚ CA UN ORAȘ! DR. DORIN FLOREA, CANDIDAT INDEPENDENT LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN MUREȘ

Distribuie pe:

Vizitele în comunitățile județului Mureș sunt, pentru mine, nu doar prilej de bucurie, ci și o modalitate de a afla mai multe despre problemele oamenilor și ale zonei în care aceștia locuiesc.

M-am întâlnit, astfel, cu locuitori din două zone importante ale județului Mureș: Reghin și Sărmașu. Am fost impresionat de oamenii care m-au primit cu multă bucurie și simpatie. Discuțiile avute cu locuitorii din Reghin și Sărmașu mi-au confirmat necesitatea realizarii unor proiecte menite să sprijine producătorii agricoli. De aceea, voi susține în continuare proiectul început în Târgu-Mureș, târgul produselor fabricate și valorificate în județul Mureș.

Au fost interesante, de asemenea, și discuțiile cu cetățenii din Iernut. M-am bucurat că nu m-au uitat, la fel cum nu i-am uitat nici eu pe ei. Am constatat, împreună, că piața lor funcționează în condiții corecte din punct de vedere epidemiologic. Acest lucru m-a determinat să contactez directorul Direcției de Sănătate Publică Mureș, pentru a porni și noi, aici, în Târgu-Mureș, piața de vechituri, care stă închisă de prea mult timp. Suntem pregătiți cu toate măsurile impuse de lege, de aceea, sper că vom deschide cât mai repede “Ocska Piac”, așa cum o știu târgumureșenii.

Am fost impresionat de întâlnirea cu locuitorii din Morăreni, Pietriș, Bistra Mureșului, Brâncovenești și Gurghiu, care mă onorează prin susținerea lor.

Am vizitat cu plăcere localitățile Ibănești, Deda, Hodac și toată Valea Gurghiului până la Reghin.

Cunosc problemele acestor localități și nu renunț nici acum la dezvoltarea unui centru uriaș în zona Mocearului. Pentru asta, însă, trebuie să-i ajut pe toți primarii de acolo să-și redobândească proprietățile și împreună să elaborăm un program masiv de dezvoltare pentru tot ceea ce reprezintă Valea Gurghiului din punct de vedere cultural și spiritual.

Am discutat, de asemenea, cu localnicii din Râciu, de la problematicile oamenilor și până la sfaturi medicale, ba chiar m-am întâlnit cu un fost pacient.

Pentru acești oameni de suflet merită să candidez!

 

Comandat de candidat independent Florea Dorin Realizat de PFA Petre Alin Cristian, cod unic de identificare 24200256

Lasă un comentariu