INAUGURAREA COMPUTERULUI TOMOGRAF DE LA SPITALUL MUNICIPAL “EUGEN NICOARĂ” REGHIN

Distribuie pe:

Luni, 7 septembrie 2020, a fost o zi cu totul și cu totul specială pentru municipiul Reghin, s-a marcat în această zi chiar un moment epocal și istoric am putea spune. Astfel, de la ora 12.00, la Spitalul Municipal “Eugen Nicoară” Reghin a fost inaugurat Computerul Tomograf cu care, iată, a fost dotat spitalul reghinean. Au fost de față, la acest moment important: ec. Maria Precup, primarul municipiului Reghin; dr. Emilia Marcoci, managerul Spitalului Municipal “Eugen Nicoară” Reghin, preotul Ovidiu Epifan Moldovan, care a rostit o rugăciune de binecuvântare și sfințire atât a noii aparaturi medicale, cât și a clădirii, medici, oficialități, reprezentanți ai presei.

Cu siguranță, meritul cel mai important la această mare realizare îi revine Primăriei municipiului Reghin, care a susținut în mod insistent dotarea spitalului cu acest aparat modern și extrem de util pentru cetățenii municipiului Reghin și nu numai. Desigur, o contribuție esențială îi revine doamnei ec. Maria Precup, primarul municipiului Reghin, care a insistat permanent ca acest aparat folositor să ajungă la Reghin. Domnia sa se distinge ca un om harnic, iubitor de oameni, de frumos și tot ce înseamnă element de valoare și care să fie util pentru cei din jur. Pentru această reușită, menționăm și contribuția importantă a doamnei dr. Emilia Marcoci, managerul Spitalului “Eugen Nicoară” Reghin, observând încă o dată buna colaborare, la Reghin, între instituții, precum și între cei care le conduc.

Cheltuielile pentru această aparatură medicală performantă și de mare utilitate pentru cetățenii din această zonă, precum și pentru clădirea în care este amplasată și în care va funcționa, au fost suportate de Ministerul Sănătății și de Primăria municipiului Reghin.

Aducem cuvânt de felicitare tuturor celor care au militat pentru inițierea și derularea la Reghin a acestui proiect extrem de lăudabil. Acest computer tomograf este un mare dar făcut comunității reghinene. A dărui înseamnă a dobândi. Cei ce dăruiesc dobândesc dragostea, respectul, aprecierea și recunoștința celor din jur. Această mare reușită de la Reghin poate constitui un model și un imbold și pentru alte comunități, ca să aibă grijă de cetățenii săi.

Lasă un comentariu