PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TÂRGU-MUREȘ - PREGĂTIȚI PENTRU ÎNCEPEREA NOULUI AN ȘCOLAR!

Distribuie pe:

Dragi copii, stimați părinți și bunici,

Începutul de nou an școlar 2020-2021 marchează finalul unei perioade lungi și grele, care a reprezentat o încercare pentru noi toți atât emoțional, cât și administrativ.

În toată această perioadă, am fost alături de dumneavoastră și am depus toate eforturile, astfel încât prima zi a noului an școlar să nu fie umbrită de temerile care au cuprins întreaga societate.

Am achiziționat și dotat fiecare unitate de învățământ cu dezinfectanți pentru mâini, pentru suprafețe, dispensere, termoscanere, măști faciale, de asemenea, produse de curățenie și de igienă. Totodată, în cazul în care situația va impune învățământ online, vă informăm că suntem în plin proces de distribuire a tabletelor, atât de necesare desfășurării unui învățământ modern.

Sălile de grupă, precum și cele de clasă, grupurile sanitare, holurile instituțiilor de învățământ, parcurile de joacă din grădinițe, au fost pregătite, siguranța elevului fiind, și de această dată, primordială.

Vom reacționa prompt și vom fi alături de dvs, ori de câte ori situația o va impune, atât în plan legislativ cât și în cel epidemiologic, iar pe dumneavoastră vă invităm să ne semnalați la nr. de telefon: 0800.800.503 orice situație neplăcută cu care vă confruntați, pentru a putea lua, de urgență, toate măsurile care se impun pentru remedierea eventualelor probleme.

Vă urăm mult succes în noul an școlar și multă sănătate!!!

 

Lasă un comentariu