UN JUDEȚ CA UN ORAȘ! DR. DORIN FLOREA, CANDIDAT INDEPENDENT LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN MUREȘ

Distribuie pe:

Vizitele în teritoriu sunt o provocare plăcută pentru mine. Zilele acestea am vizitat orașul Luduș, unde am constatat faptul că lumea mă recunoaște, chiar și cu mască, iar acest lucru este, pentru mine, îmbucurător.

Am discutat problemele importante ale locuitorilor, și anume, traficul greu din Luduș, dar, bineînțeles, și modalitatea prin care traficul se va distribui la coborârea de pe autostradă. Susțin că nu e suficient să ai doar o coborâre de pe autostradă. E necesar ca acea coborâre să nu sufoce, la rândul ei, orașul, ci trebuie să ofere participanților la trafic condiții de dirijare spre localitățile în vecinate.

O altă problemă, pe care o voi discuta cu administrația orașului și pentru care mi-ar plăcea să găsim soluții împreună, este modul de colaborare a Ludușului cu localitățile învecinate.

Le-am promis localnicilor că Ludușul nu va mai fi doar un oraș de pe câmpie, uitat de toți, și că voi fi, într-adevăr, un președinte de Consiliu Județean care va sta lângă administrația locală, lângă primar, pentru că așa e normal să fie.

În rest... m-a bucurat atmosfera de simpatie și de optimism pe care am găsit-o în Luduș!

Am vizitat, totodată, și municipiul Târnăveni, unde m-am întâlnit cu locuitorii și am aflat multe dintre problemele cu care ei se confruntă. Un lucru este cert: voi corecta greșelile grave făcute în Târnăveni, un oraș uitat, până acum, de toți!

În primul rând, doresc scoaterea orașului din izolare, prin refacerea legăturilor lui cu celelalte localități importante și prin dezvoltarea rețelei rutiere periurbane în vederea facilitării deplasării forței de muncă.

Voi încerca, de asemenea, să sprijin transferarea Spitalului de Boli Psihice în administrarea Ministerului Sănătății.

În ceea ce privește agricultura, împreună cu fermierii, voi susține proiectele privind înființarea unui centru de colectare, păstrare și valorificare a produselor agricole din zonă și facilitarea accesului la centrele en-gros.

Voi fi un sprijin pentru autoritatea locală, deoarece vreau să fac ceva pentru acest oraș. Târnăveni chiar merită!

Pentru a fi mai aproape de problemele cetățenilor și pentru a putea ajuta primarii în derularea proiectelor din județul Mureș, voi deschide birouri de lucru în fiecare oraș.

Comandat de candidat independent Dorin Florea, Realizat de PFA Petre Alin-Cristian, cod unic de identificare 24200256.

Lasă un comentariu