“INVESTIȚIA ÎN EDUCAȚIE, ÎN CALITATEA ACTULUI EDUCAȚIONAL TREBUIE SĂ DEVINĂ O PRIORITATE PERMANENTĂ A SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI”

Distribuie pe:

Dragi elevi, Stimați părinți,

Onorate cadre didactice

Iată că a sosit și ziua în care, cu emoție, reîncepem un nou an școlar, altfel de cum am fost obișnuiți. Pentru cei care au trecut demult de anii de școală, sunetul clopoțelului le amintește de clipele tinereții, de primele prietenii, de emoția examenelor. Pentru dragii noștri elevi, clopoțelul marchează finalul unei vacanțe minunate, revederea colegilor și reîntoarcerea la activitățile școlare. Pentru cei care urcă azi timid, pentru întâia dată, treptele cunoșterii, în grădinițe sau școli - bobocii, pentru aceștia, clinchetul clopoțelului marchează începutul unui drum lung al educației. Însă, să nu-i uităm pe cei care ne-au educat și format ca oameni. Pentru ei, dascălii, începutul unui nou an școlar înseamnă o nouă generație de elevi, noi provocări pe care le vor duce la bun sfârșit cu profesionalism, răbdare, răspundere și responsabilitate.

Investiția în educație, în calitatea actului educațional trebuie să devină o prioritate permanentă a societății românești. Mulțumim tuturor celor care, an de an, aduc un aport semnificativ la modernizarea școlii românești, oferindu-le elevilor noștri sprijin în dezvoltarea lor profesională și morală, permițându-le să performeze și să concureze în diferite domenii, atât pe plan național, cât și internațional.

Fiecare început de an școlar este un prilej de bucurie. Așadar, dorim să ne bazăm pe toți factorii implicați în actul educațional - părinți, cadre didactice, autorități locale, instituții publice, asociații profesionale sau neguvernamentale, mass-media pentru a sprijini în continuare accesul la educație pentru fiecare copil.

Vă dorim să urmați cu încredere drumul devenirii, să aveți realizări și succese pe măsura eforturilor voastre!

Lasă un comentariu