ȘI LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ TĂURENI, UN ÎNCEPUT ATIPIC

Distribuie pe:

Cu siguranță mai emoționați decât altădată și parcă cu mai multă precauție, nerăbdare și optimism, ieri am dat startul începerii unui NOU AN ȘCOLAR. Deși este un început atipic, datorat acestei situații diferite pe care o traversăm, sunt convins că împreună vom găsi forța interioară pentru a o depăși și învinge. Sunt convins că traversând împreună ceea ce ne-a fost dat să trăim, am învățat să fim mai UNIȚI, mai ATENȚI la SĂNĂTATEA NOASTRĂ, mai GRIJULII cu noi înșine, mai DETERMINAȚI și mai RESPONSABILI și, cu siguranță, am învățat să ne creăm un alt SISTEM de VALORI.

Provocările sunt aproape de fiecare dată bine venite. Ele ne pun întreaga ființă într-o stare de alertă, scoțând din noi resurse nebănuite, pe care în alte situații nici nu am fi crezut că le avem. Eforturile comune ale autorităților locale, Primăria și Consiliul local Tăureni, ale Inspectoratului Școlar Județean Mureș, precum și ale noastre, colectivul de cadre didactice al școlii, au fost și vor fi mereu în slujba asigurării unui climat educativ cât mai normal și eficient.

Vă dorim tuturor, elevi, cadre didactice, părinți, MULTĂ SĂNĂTATE în primul rând și un an școlar cât mai bun! Doamne ajută !

Lasă un comentariu