ÎN SPRIJINUL CADRELOR DIDACTICE MUREȘENE „INTEGRAREA RESURSELOR GOOGLE ÎN ACTIVITĂȚILE DE PREDARE-ÎNVĂȚARE-EVALUARE”

Distribuie pe:

Pe fondul incertitudinilor alimentate de pandemia COVID-19, și Casa Corpului Didactic Mureș a fost pusă în situația de a lua decizii privind modul de îndeplinire a misiunii în condițiile de criză. Ne aflăm astăzi în postura de a decide procedura de desfășurare a activității instituției, prioritatea acesteia fiind, în continuare, furnizarea și facilitarea programelor de formare continuă, pregătirea cadrelor didactice pentru noul an școlar și asigurarea accesului la informație, nepericlitând însă în niciun fel siguranța cadrelor didactice, a colaboratorilor și a personalului instituției.

În acest sens, respectând toate măsurile și prevederile legale, în scopul asigurării calității procesului de predare-învățare-evaluare, Casa Corpului Didactic Mureș a dat startul activității de formare continuă, cursul acreditat prin O.M.E.C cu nr.4925/10.08.2020 „Integrarea resurselor Google în activitățile de predare-învățare-evaluare”, cu un număr de 60 de ore și 15 credite profesionale transferabile, bucurându-se de un real succes, până în acest moment fiind peste 450 de solicitări de participare din partea cadrelor didactice din județul Mureș. Din 1 septembrie a început deja prima serie a programului de formare continuă, fiind constituită din 4 grupe a câte 25 de cursanți, exclusiv în sistem online, pe platforma E-learning.

De asemenea, aducem în atenția tuturor cadrelor didactice din județul Mureș, faptul că pentru anul școlar 2020-2021 Casa Corpului Didactic Mureș a propus în oferta de programe, 25 de programe de formare continuă, atât acreditate, cât și avizate. Oferta va fi disponibilă pe site-ul instituției www.ccdmures.ro și pe pagina oficială de Facebook Casa Corpului Didactic Mureș, odată ce vom primi avizul de la Ministerul Educației și Cercetării.

Ne dorim ca toate aceste activități să vină cu adevărat în sprijinul cadrelor didactice mureșene, ținta noastră fiind aceea de a dezvolta competențe digitale, astfel încât anul școlar să se deruleze în cele mai bune condiții.

Transmitem întregului personal angajat în sistemul de învățământ, multă sănătate, să reușească să facă față cu brio noilor provocări cauzate de criza sanitară, să aibă putere de muncă în noul an școlar și să se bucure alături de elevii întorși în sălile de clasă de fiecare reușită. Cu aceleași gânduri bune, ne îndreptăm și spre colaboratorii și partenerii CCD Mureș, asigurându-i, în continuare, de colaborarea cu instituția noastră și în noul an școlar 2020-2021.

 

Lasă un comentariu