FINALĂ SOÓS – MAIOR LA PRIMĂRIA TÂRGU-MUREȘ!

Distribuie pe:

Președintele executiv al UDMR, Porcsalmi Bálint, a declarat, miercuri seara, la o emisiune televizată, că Claudiu Maior este imediat după Soos Zoltan în sondaje și că este principalul adversar al acestuia, în această bătălie electorală: “Două cercetări de opinie, plus sondajul UDMR, arată la unison că CLAUDIU MAIOR este adversarul nostru, în campania asta, CLAUDIU MAIOR este pe locul doi după Soos Zoltan”. - Porcsalmi Bálint (președinte executiv al UDMR).

Referitor la această știre, Claudiu Maior a declarat: “În această săptămână se decide soarta orașului. Continui să cred în fapte și NU în vorbe. Mulțumesc pentru încrederea acordată, tuturor celor care sunt lângă mine în această campanie și celor care mă susțin. Sprijinul cetățenilor, al orașului, mă onorează și mă motivează să continuăm lupta. S-a dovedit, din nou, că ceea ce am spus este adevărat. Porcsalmi Bálint - președinte executiv al UDMR - a recunoscut public un fapt evident: Claudiu Maior este principalul adversar al lui Soos Zoltan în lupta pentru Primăria Târgu-Mureș.

Sunt decis să câștig aceste alegeri, în numele celor care cred în Echilibrul și Siguranța orașului, în numele celor care văd un viitor comun pentru toți locuitorii din Târgu-Mureș, în numele celor care construiesc, muncesc și se implică pentru oraș!”

Realizat de PFA Petre Alin-Cristian la comanda Partidului ProRomânia - Filiala Mureș, CMF 21200010

Lasă un comentariu