LA REGHIN, SEDIU SECUNDAR PENTRU ÎNMATRICULĂRI VEHICULE ȘI ELIBERAREA PLĂCUȚELOR CU NUMERE!

Distribuie pe:

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat miercuri, 16 septembrie 2020, că, începând cu data de 22 septembrie a.c., serviciile publice județene pentru permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza 26 de sedii secundare și în alte localități, pe lângă cele existente în municipiile reședință de județ.

“Această măsură reprezintă încă un pas important al MAI pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetățenilor care solicită derularea de operațiuni pe linie de înmatriculare auto să aleagă între sediul aflat în municipiul reședință de județ sau sediul secundar, ceea ce va conduce la diminuarea distanțelor parcurse în vederea soluționării diferitelor operațiuni, dar și la reducerea aglomerației.

În aceste sedii secundare, se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare. În zilele de marți și joi, cetățenii vor putea beneficia de aceste servicii, fără a fi nevoie să se deplaseze până în municipiile reședință de județ.

Cele 26 de sedii vor funcționa în Sebiș - județul Arad, Câmpulung - Argeș, Onești - Bacău, Năsăud - Bistrița Năsăud, Dorohoi - Botoșani, Făgăraș - Brașov, Caransebeș - Caraș-Severin, Câmpia Turzii - Cluj, Medgidia - Constanța, Tecuci - Galați, Toplița - Harghita, Petroșani - Hunedoara, Urziceni - Ialomița, Pașcani - Iași, Bragadiru - Ilfov, Sighetu Marmației - Maramureș, Reghin - Mureș, Roman - Neamț, Caracal - Olt, Câmpina - Prahova, Mediaș - Sibiu, Câmpulung Moldovenesc - Suceava, Lugoj - Timiș, Măcin - Tulcea, Bârlad - Vaslui, și Drăgășani - Vâlcea.

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, Inspectoratul General al Poliției Române și Instituțiile Prefectului din județele pe care le-am enumerat vor întreprinde, în perioada imediat următoare, demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acestei măsuri, astfel încât, din data de 22 septembrie a.c., să fie operaționalizate”, a spus ministrul MAI, citat de agerpres.ro. (L.P.)

Lasă un comentariu