ORBAN, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARĂ: PE DOMENIUL SĂNĂTĂȚII VA FI O CREȘTERE PENTRU PROGRAME ȘI PENTRU CHELTUIELILE PROVOCATE DE PANDEMIE

Distribuie pe:

Premierul Ludovic Orban a declarat că, la rectificarea bugetară, prevăzută pentru începutul lunii noiembrie, va exista o creștere a fondurilor alocate domeniului Sănătății, atât pentru “programe, cât și pentru cheltuielile provocate de pandemie”.

“La ora actuală, analizăm solicitările fiecărui ordonator principal de credite, pe domeniul Sănătății va fi o creștere, cu siguranță.

De altfel, noi am și făcut, deja, o reașezare în domeniul Sănătății, printr-o realocare a unor fonduri în valoare de 570 de milioane. Va exista o creștere, nu vă pot comunica cifra cu care crește bugetul, dar va crește bugetul Sănătății, atât pentru programe, cât și pentru cheltuielile provocate de pandemie, cât și pentru alte categorii de cheltuieli. De asemenea, vor crește un pic cheltuielile pe investiții, atât pe Ministerul Transporturilor, cât și pe Ministerul Dezvoltării”, a afirmat Ludovic Orban, vineri, întrebat dacă la rectificarea bugetară pregătită pentru începutul lunii noiembrie se va mări bugetul Sănătății.

Premierul a făcut declarația după participarea la “Topul național al firmelor private din România”, eveniment organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Lasă un comentariu