SISTEM MODERN DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU SIGURANȚA SIGHIȘORENILOR

Distribuie pe:

Au fost finalizate lucrările la obiectivul de investiții „Reabilitare și extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Sighișoara".

În prezența primarului municipiului, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a fost verificat ieri modul de funcționare a acestui sistem modern care:

- cuprinde 55 de camere de supraveghere, de înaltă calitate de la unul dintre cei mai renumiți producători din lume Mobotix

- acoperă toate punctele sensibile ale orașului, fiind poziționate în zonele: Centru-Ana Ipătescu-Mănăstire; Cetate; Cornești-Piață agro-alimentară - Viilor; Drumuri și Poduri - Mihai Viteazu - Bărăgan.

- supraveghează intrările și ieșirile din oraș, cu camere speciale, intersecțiile și parcurile

- este conectat la Dispeceratul Poliței Locale Sighișoara și include și alte investiții de monitorizare realizate anterior (pentru supraveghere parc, Depozit de deșeuri menajere etc.)

„Pentru siguranța sighișorenilor, pentru prevenirea distrugerilor, a furturilor și tragerea la răspundere a celor vinovați de comiterea acestor fapte anti-sociale am realizat acest sistem pentru monitorizarea orașului.

Obiectivul a prevăzut realizarea unei rețele de transmisie date, a unui sistem de captare imagini și a unui sistem dispecerat de prelucrare și stocare informații.

Scopul sistemului este asigurarea securității persoanelor și bunurilor din Sighișoara!"

 

 

Lasă un comentariu