ÎN PERIOADA 25 - 29 SEPTEMBRIE, ACTIVITATEA DIDACTICĂ ÎN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DESEMNATE SECȚII DE VOTARE SE DESFĂȘOARĂ EXCLUSIV ONLINE

Distribuie pe:

Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice din unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare, se suspendă în perioada 25-29 septembrie. Aceasta se va desfășura exclusiv în sistem online. Decizia a fost aprobată de ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, printr-un ordin transmis spre publicare în Monitorul Oficial, în urma Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 46/2020.

Activitățile didactice în unitățile de învățământ aflate în situația mai sus menționată se vor realiza, perioada aceasta, conform metodologiei privind desfășurarea activităților didactice prin intermediul tehnologiei și al internetului, precum și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aprobată prin OMEC 5545/2020.

Procesul instructiv-educativ “față în față” va fi reluat miercuri, 30 septembrie, conform scenariilor aprobate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară, ne-a declarat prof. Irimie-Matei Camelia, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație și purtător de cuvânt la Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

Lasă un comentariu