COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie pe:

Primăria municipiului Târgu-Mureș

Direcția activități social-culturale, patrimoniale și comerciale

Serviciul Relații Interne și Internaționale

Dragi târgumureșeni, iubitori ai sportului cu motor, vă informăm că evenimentul Super Rally Târgu-Mureș, ce era planificat să se desfășoare în data de 2 octombrie la Târgu-Mureș, a fost amânat din motive ce nu țin de Primăria municipiului Târgu-Mureș.

Motivul este neîndeplinirea procedurilor necesare desfășurării evenimentului și imposibilitatea întrunirii comisiei de avizare a evenimentului.

Se impunea să anunț public motivele amânării evenimentului, având în vedere și experiența alocării fondurilor VOTATE ȘI NEONORATE, în mod abuziv, de către consilierii locali, politic majoritari.

Acest lucru a generat o serie de procese împotriva Consiliului local, vezi cazul Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș, prin toate ramurile sale, pentru care sunt convins că vor răspunde.

Am prezentat această situație ciudată, generată de nebunia alegerilor, atât Federației Române de Automobilism, cât și dlui Mihai Leu, organizator al acestui eveniment. Astfel, pentru a evita o situație penibilă, de a ajunge și ei ca în cazul Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș, am decis, împreună cu organizatorii, amânarea evenimentului Super Rally Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu