HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2020

Cum acest an a fost unul agitat, astrologica.ro ne sfătuiește să fim atenți mai ales la familie și la bani, octombrie fiind luna în care e timpul să învățăm niște lecții de viață importante.

BERBEC - În octombrie vei fi mult mai preocupat de viața ta sentimentală decât ai fost până acum. Dacă ești implicat într-o relație, cu siguranță vei fi mai preocupat de nevoile partenerului de viață. Chiar dacă acest lucru se întâmplă pentru că ai primit reproșuri sau amenințări, cert este că ai conștientizat pericolul și ai decis să iei atitudine.

Ori de câte ori trebuie să iei o decizie cu privire la bani, gândește-te că graba strică treaba. Sunt favorizate afacerile și munca în echipă, însă doar cu condiția să accepți ideile celor din jur, așa cum și aceștia ți le acceptă pe ale tale. Dacă te simți neapreciat la locul de muncă și vrei să ceri o mărire de salariu, încearcă să nu forțezi nota pentru că ai putea pierde tot.

TAUR - Octombrie vine cu lămuriri pentru tine în ceea ce privește viața sentimentală. Indiferent de statutul tău actual, primești răspunsurile de care ai nevoie pentru a lua decizia corectă. Dacă ești singur, cel mai probabil vei avea confirmarea că cel pe care îl placi îți poartă aceleași sentimente ca cele pe care i le porți și tu, iar dacă ești implicat într-o relație serioasă, clarificarea unei bârfe despre infidelitate se va dovedi a fi motivul pentru care vei pune punct relației.

Pe plan profesional, în această lună vin oferte tentante pentru tine. Te faci plăcut cu ușurință, iar competențele tale nu sunt deloc de ignorat. Vei avea succes în tot ce îți propui, mai ales dacă vine vorba de afaceri. Există șansa să îți lărgești cercul de prieteni, iar printre noile tale cunoștințe s-ar putea afla o persoană care îți va schimba viața în bine. Dacă ești la fel de sincer și dezinteresat ca și până acum, cu siguranță te vei îmbogăți în viitorul apropiat.

GEMENI - Luna octombrie va veni cu o atmosferă apăsătoare în relația de cuplu și vei fi nevoit să depui eforturi mai mari pentru a-ți mulțumi partenerul de viață, cu toate că făceai destule și până acum. Astrele te sfătuiesc să fii mai romantic și să îi dovedești dragostea ta prin fapte. Dacă ești singur, această perioadă este una favorabilă pentru flirt și cuceriri. Dai dovadă de șarm, așadar nu îți va fi foarte greu să atragi persoanele pe care le placi.

Situația ta financiară este una modestă și nu e rost de o îmbunătățire, așadar fă tot posibilul să pui ceva bani deoparte pentru zile mai puțin bune și renunță la tentații. Asta nu înseamnă să gândești pesimist, ci ești doar preventiv. Dacă cei din jurul tău au o situație mai bună decât tine și te îndeamnă să participi la toate activitățile lor, fii mai selectiv.

RAC - În cazul în care ești singur, luna octombrie este o perioadă foarte bună pentru tine pe plan sentimental, poți cuceri pe aproape oricine dacă îți propui. Dacă ești implicat într-o relație serioasă care are în spate ceva ani, este foarte important să îi dovedești partenerului că nu lași influențele exterioare să intervină în relația voastră. Dacă va vedea că ești ușor de manipulat de către cei din jur, mai ales de familia ta, cu siguranță se va îndepărta de tine.

Deși este o lună bună pentru afaceri, tranzacții sau investiții, se anunță succes doar în cazul în care deciziile sunt luate exclusiv de tine. Nu o duci rău cu banii, așa că dacă ai ceva pus deoparte, nu ezita să încerci să îi înmulțești. Nu este exclus să vrei să lucrezi de unul singur.

LEU - Pe plan amoros, octombrie va fi o lună foarte grea pentru tine. Vei fi nevoit să faci multe sacrificii de dragul persoanei iubite, doar pentru a-i dovedi că ții la ea. Ești supus unor teste de care vei trece cu greu și care te vor lăsa cu un gust amar. Relația ta nu va mai fi niciodată aceeași după această poveste.

Viața profesională și situația financiară vor fi pe loc secund în această lună, aceasta fiind doar decizia ta. E posibil ca munca depusă în ultima perioadă să te fi extenuat atât fizic, cât și psihic. Chiar dacă ești o fire foarte ambițioasă și nu îți place să cedezi niciodată, acum vei fi nevoit. Ai câștigat destui bani până acum, astfel încât să îți poți permite o pauză.

FECIOARĂ - Pentru tine, octombrie nu este cea mai bună perioadă pentru dragoste. E posibil să aibă loc despărțiri, dar și împăcări în egală măsură. Indiferent despre ce ar fi vorba, e clar că nimic nu depinde de tine și te vei trezi în fața faptului împlinit. O oază de speranță vine pentru cei căsătoriți, care evoluează și care funcționează foarte bine în echipă.

Însă, vin vești bune în ceea ce privește banii și cariera. O nouă colaborare îți poate aduce toate astea, cu mențiunea că trebuie să primești puțin ajutor din partea celor dragi. Este important să ieși din zona ta de confort și să accepți, chiar dacă nu ești foarte sigur pe tine.

BALANȚĂ - Octombrie este luna ta, de aceea vei fi răsfățat de toată lumea, mai ales de partenerul de viață. Dacă ești singur, vei avea șansa să pleci într-o călătorie care îți poate scoate în față alesul sau aleasa inimii. Trebuie doar să fii pe fază și să fii mai atent la cei care au aceleași pasiuni ca și tine.

În această lună, vei cheltui mai mult decât de obicei, însă ai toate motivele să o faci. Fie că este vorba de petreceri sau de excursii, cert este că decizi să nu te mai uiți la bani. Totuși, astrele te sfătuiesc să ai grijă în cazul bunurilor comune, pentru că partenerul de viață ți-ar putea sări în cap.

SCORPION - Luna aceasta vei fi mai deschis și vei spune exact ce simți, chiar dacă e de bine sau de rău, iar această atitudine este benefică relației în care ești implicat. Sinceritatea și exprimarea emoțiilor fără menajamente ajută chiar și cuplurile cu probleme mari, deși la tine nu e cazul. Dacă ești singur, este foarte important să nu aștepți ca persoanele de sex opus să facă primul pas, ci să iei tu inițiativa.

Te vei concentra mai mult pe siguranța ta financiară. Indiferent dacă ai o familie sau nu, dacă întreții pe cineva sau nu, cert este că nu îți place să trăiești de pe azi pe mâine și vei face tot posibilul să nu ajungi în această situație. Nu întâmpini probleme cu banii, ba chiar se poate întregistra o creștere financiară spre final de lună.

SĂGETĂTOR - Este o lună bună pentru reconcilieri în dragoste, cu mențiunea că acestea trebuie să vină din inimă. Orice lucru pe care nu îl faci din suflet și pe care nu îl simți va avea repercusiuni în viitorul apropiat. Dacă ești singur, te vei concentra mai mult pe prieteni și mai puțin pe lipsa unui partener de viață.

Se anunță vești bune pentru tine pe plan financiar. Veniturile tale devin din ce în ce mai stabile și te bucuri de sprijin necondiționat din partea celor dragi. Traversezi o perioadă care te face să capeți mai multă încredere în tine și în forțele tale. Chiar dacă cei care te iubesc îți țin spatele, asta nu înseamnă că nu ai putea și fără ajutorul lor.

CAPRICORN - Viața ta sentimentală va fi mai animată luna aceasta, indiferent dacă ești singur sau implicat într-o relație. Se produc schimbări care îți îmbunătățesc starea de spirit, dar, în același timp, te și pun pe gânduri. Cele din urmă provin din cauza temerii tale că binele va fi urmat întotdeauna de rău. Dacă ar fi așa, înseamnă că și răul va fi urmat de bine.

Luna octombrie favorizează schimbările profesionale. Nu e o idee rea să îți schimbi job-ul sau chiar domeniul de activitate dacă simți că te mai atrage și altceva. Cei dragi te vor încuraja în tot ceea ce îți propui și te vor ajuta să îți pui ideile în practică. Pentru moment, nu trebuie să te gândești la bani.

VĂRSĂTOR - Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, luna aceasta s-ar putea să vezi situația cu alți ochi. Observi că te îndrepți către direcția dorită, ceea ce înseamnă că dispariția celui care ți-a fost partener a fost cel mai bun lucru care ți se putea întâmpla. Dacă ești implicat într-o relație, atmosfera din cuplu este tensionată și nu dă semne de calmare în viitorul apropiat.

Luna octombrie te va prinde pe culmile succesului în ceea ce privește cariera sau munca efectivă. Ești mai apreciat decât oricând de superiorii tăi și mai invidiat decât oricând de colegi. Se pare că toate acestea te fac să ai mai multă încredere în tine. Indiferent cât ai cheltui, buzunarele tot pline îți vor rămâne.

PEȘTI - Va fi o lună plină de aventură pentru tine, în special dacă ești singur. Nu ai niciun gând să renunți la libertatea ta și la toată distracția care vine odată cu ea. Dacă ești implicat într-o relație, cel mai probabil și partenerul tău are aceleași dorințe ca și tine și îți va fi destul de ușor să îți pui planurile în aplicare.

Dar, nu traversezi cea mai bună perioadă a ta în ceea ce privește banii, de aceea în luna octombrie ai putea avea nevoie de ajutorul celor din jur. Nu ești în cea mai bună formă, iar starea de latență care a pus stăpânire pe tine te face să pierzi oportunități grozave. Pentru a putea aduce îmbunătățiri situației tale financiare, e necesar să schimbi ceva în viața ta. Fie că este vorba de atitudine, de job sau de parteneri și colegi, cert este că trebuie să schimbi ceva.

 

 

Lasă un comentariu