NE SCRIU CITITORII

Distribuie pe:

Mă numesc Szekeres Jolanda, soția decedatului Szekeres Zoli. Cu respect, vă rog să publicați articolul meu în ziarul dumneavoastră, cu toate că nu am scris nici sfertul adevărului, de frică.

Vă mulțumesc!

Un om chinuit și decedat de HELICOBACTER - PYLORI-IgG

Vineri, 2 octombrie 2020, s-au împlinit 6 luni de când sprijinul nostru, cel care a fost soț, tată, bunic, Szekeres Zoli baci, fost mecanic auto și vulcanizator, 42 de ani în câmpul muncii, a plecat dintre noi.

A fost tratat de doi medici de familie din Iernut, după care au urmat 4 internări la spitale infecțioase, 1 la Luduș și 3 la Târgu-Mureș.

La fiecare internare acuza dureri în capul pieptului, dar în afară de calmante nu a primit nimic pentru stomac.

L-au tratat, se zice, după legea protocolului. El de fapt avea Helicobacter-Pylori-IgG, ce nu a fost depistat de atâția medici cu mulți ani de facultate.

O femeie, simplă, căreia m-am plâns, mi-a explicat ce ar putea avea, unde își au cuibul bacteriile, ce se împrăștie în tot corpul.

Am făcut imediat analize la particular, dar a fost prea târziu.

După 6 luni de chinuri și antibiotice tari, nu i-a mai rezistat inima.

În 2 aprilie 2020, la ora 14.00, a intrat în comă la spitalul de infecțioase din Târgu-Mureș, unde, a doua zi, a decedat.

Cu regret scriu, dar nu realizez, dacă există Dumnezeu, cum se mai poate uita la chinurile noastre, văzându-ne necazurile.

Lasă un comentariu