GOMBOS SECURITY TÂRGU-MUREȘ ÎNCURAJEAZĂ ȘI SUSȚINE SPORTUL DE PERFORMANȚĂ

Distribuie pe:

Sportivii Clubului de Karate C.S. HARA SIGHIȘOARA, afiliat la Federația Română de Karate WUKF, au primit, în aceste zile, un ajutor semnificativ, o saltea tip tatami, din partea sportivului și omului de afaceri Attila Gombos. Firma Gombos Security, una dintre companiile etalon, la nivel național, în domeniul calității în servicii de pază și protecție, prin donația făcută, a oferit sportivilor sighișoreni posibilitatea să se antreneze așa cum o fac marile cluburi de karate din țară. Micuții campioni s-au remarcat, de-a lungul timpului, atât pe plan național cât și internațional, prin rezultatele remarcabile obținute la competițiile sportive la care au participat: Cupa României, Campionatele Naționale, Cupa Campionilor Europeni, Campionatul European, Campionatul Balcanic.

La inițiativa unui angajat din cadrul Primăriei municipiului Sighișoara, care a solicitat sprijinul sportivului de performanță Attila Gombos, practicant de arte marțiale la cel mai înalt nivel, acest ajutor mult aștepat de micuții campioni a devenit realitate.

Attila Gombos a făcut cinste Târgu-Mureșului, prin numeroasele titluri obținute: dublu campion mondial la stilul kempo, vicecampion la unifight, dublu campion european la Wu Shu, triplu campion balcanic la kick box, 14 titluri de campion național la Wu Shu, 5 la kick box, 5 la kempo, un titlu na-țional al României la K1 profesionist.

“C.S. Hara Sighișoara participă de opt ani la Campionatele naționale organizate de Federația Română de Karate WUKF. Sportivii clubului au obținut de fiecare dată medalii, numărul lor crescând, de la an, la an atât la probele individuale cât și pe echipe, ajungând în acest an, în clasament, pe locul cinci la nivel național. O altă competiție importantă, cu rezultate deosebite, este Cupa României, unde, la fel, sportivii sighișoreni au urcat de fiecare dată pe podium. De remarcat sunt însă campionatele internaționale, respectiv Campionatul balcanic, unde în anul 2018 s-a obținut o medalie de aur, Cupa Campionilor Europeni, unde s-a obținut în anul 2018 o medalie de bronz, iar în anul 2019 numărul medaliilor a crescut, sportivii clasându-se, în funcție de probe, pe locul 3, 2 dar și 1. Cea mai importantă competiție este cea de anul trecut, Campionatul European, unde au fost obținute șase medalii de către cei cinci sportivi sighișoreni participanți.

Una dintre problemele mari ale clubului, privind dotarea, era lipsa unei saltele (tatami) pe care execută exercițiile în concursuri. Fără acest tatami, copiii sunt obligați să își imagineze delimitările saltelei pentru a executa exerciții conform regulamentului, fără a fi penalizați. Luna aceasta însă, un om și sportiv, deopotrivă, cu suflet mare, care a înțeles problema copiilor sighișoreni, a dotat clubul cu un tatami. De acum, suntem și noi în rândul marilor cluburi. În calitate de antrenor al C.S. Hara Sighișoara, țin să mulțumesc din suflet dlui Gombos Attila și să îl asigur că vom obține, pe viitor, rezultate și mai bune datorită unor antrenamente pe care le vom face cu dotări corespunzătoare.”

 

Lasă un comentariu